Reggel 05. 00 kor mértem a hőmet és 36,5 volt, utána 05:30-kor 36,9, majd 06. 00-kor szintén 36,9, hogy lehet ekkora különbség fél óra alatt? Melyiket vegyem alapul?
Most látom, hogy mára nem várod! Reméljük nem is kell :)
Bemásolod te is görbédet? :))
Sajnos nálunk le van tiltva egyes oldalak használata. És a ciklus.hu is. érdekes.
Szerintem nekem meg fog jönni,mert ma esett 0.1 tizedet a hőm((
Sokak szerint rosszul húzta be a peteérést a ciklus.hu,mert 25-26.napon lehetett. [link]
Nekem ugyanez volt a problémám. Először korábbra tette a peteérést, majd később behúzta későbbre, a ciklusom 27.napjára.
De kár, hogy nem tudom becsatolni! :(((((
És hasonló a görbénk is.
Én láttam sok olyan görbét, hogy a luteális szakaszban leesett a hő az átlaghő alá és mégis terhes maradt az illető. Van sok ellenpélda, tehát ezt tartsd szem előtt, hátha te is majd ezeknek a táborát gyarapíthatod! :)))
Nekem meg egy hete enyhe menszis has fájdalmam van.
Én úgy vagyok vele, hogyha megjön, akkor iszom a cickafark teát. Úgyis megyek jövő héten a dokihoz és akkor majd ő segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!