Reggel 05. 00 kor mértem a hőmet és 36,5 volt, utána 05:30-kor 36,9, majd 06. 00-kor szintén 36,9, hogy lehet ekkora különbség fél óra alatt? Melyiket vegyem alapul?
Azért mértem meg még 05:30-kor is, mert minden reggel ekkor szoktam mérni. Csak ma előbb felébredtem, gondoltam, akkor is mérek egyet.
Melyiket vegyem alapul?
Van amikor olyan gyorsan végbemegy az ovu, hogy reggel már csak azt tudod mérni, hogy feljebb ment a hőd.
Lehet hogy a hő leesését nem is tudod elcsípni.
Melóhelyemről nem tudok a ciklus.hu-ra belépni, nem tudom a hőgörbémet becsatolni. :((((
De nem ma volt az ovum, hanem elvileg 7 napja és sajnos eléggé későn. Egyébként a ciklusom vége fele járok, mert 34 napos volt az előző ciklusom és elvileg ma kéne megjönnie,de a fertility.com átette az ovumat a ciklusom 27 napjára és onnantól kezdve folyamatosan emelkedik a hőm.
És amikor láttam, hogy ma 36,5, akkor gondoltam, megjön. Ihatom a cickafark teát. Erre fél órával később meg magasabb. 36,9.
Nem tudom, mit írjak a diagramomba.
Ohh. Erre még ezidáig nem gondoltam...
(pirulós smiley) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!