Szoptatás alatt honnan tudja az ember, hogy terhes?
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám,7 hetes volt mikor megjött először.Eltelt 28 nap és a 29. napon védekezés nélkül voltunk együtt a párommal (úgy éreztem meg fog jönni).Hát azóta se jött meg.A hasam fájdogál,de nem tudom mitől késik,a szoptatás miatt vagy ettől az egy alkalomtól már teherbe is estem volna?2008. okt. 15. 14:28
2/5 A kérdező kommentje:
Ha a 29. napon volt a peteérésem és terhes lettem akkor a teszt 2,5 hetes terhességet még úgysem mutat ki,nem?
2008. okt. 15. 15:48
3/5 anonim válasza:
Akkor várj még. teszt és a doki tud biztosat mondani. Nem lehetetlen szoptatás alatt teherbe esni!!
4/5 anonim válasza:
Jól számolom, hogy még csak 1x volt meg a szulés után ? vagy max 2x, mindegy, lehet hogy még nem rendezodott a ciklus, én is így voltam, 7 napot késett...Csinálj tesztet, simán teherbe lehet esni szopta
5/5 anonim válasza:
bocs, elkuldtem, utolso vagyok!
teherbe lehet esni szoptatás alatt is, pár ismerosom járt így! Az én ciklusom azelott pont 28 napos volt, a szulés óta pedig 30-35 nap, mindig változo, nem nagyon tudok számolgatni. Remélem, lassan majd állandósul. Lehet errol szó a te esetedben is, de az a biztos, ha csinálsz tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!