Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jár valaki a 7 dpo környékén?...

Jár valaki a 7 dpo környékén? Éreztek valamit?

Figyelt kérdés

Nekem kicsi nyomás érezhető a jobb petefészkemnél, itt volt az érett tüsző is.

Más igazából nincs, leszámítva egyfajta másnaposság érzést és fáradtságot, de ez lehet front is, vagy akármi.

2017. máj. 19. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

Minden terhes no jart a 7. dpo kornyeken.....illetve minden menstrualo no, pontosabban.

En mindig ezt ereztem, terhesen es nem terhesen is. A peteerestol a menzeszig kismillio dolog tortenik a testedben, akar megtetmekenyultel akar nem, neha erzunk ezekbol valamit, neha nem. Teljesen termeszetes az itt-ott szurka sikeres es sikertelen ciklusban is.

De egy biztos: ha minden honapban figyeled a jeleket a menzeszig totalisan be fogsz kattanni.

2017. máj. 19. 09:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát pedig figyelnem kell a jeleket, mert az orvos is kérdezni fogja!

Mi meddőségi központba járunk és inszemezünk, nyilván addig, amíg azt gondoltuk, elég csak várni és majd jön, mert minden rendben van, nem figyeltem semmit sem.

Aki évek óta várakozik, annak teljesen más, mint akivel nincs gond, és simán teherbe tud esni!

És igen, írnom kell egy naplóba mindent, mert a meddőségi orvos is kérdezi!

2017. máj. 19. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
9.dpo :) sokat járok pisilni, meg néha fájdogál a hasam. Még talán annyi, hogy a nemvárt elött 3-4nappal elkezd fájni a cicim de most az sem, és száraz vagyok ott lent.. :)
2017. máj. 19. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:

11. Dpo

Késői pém volt így már elmúlt a nemvárt napja.

Sok reményem nincs, mert ma esett 2 tizedet a hőm és full negatív a teszt is. :(

Viszont semmi jele a mensinek. Én is száraz vagyok lent és nem is fáj semmim.

Tegnap volt két éles szúrásom egymás után meg hétfő kedd, teljesen olyan volt mintha meg akarna jönni, de elmúlt.

Drukkolok mindenkinek!

2017. máj. 19. 11:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem ma egész nap olyan érzésem van, mintha fel lennék fázva, vagy kicsit ilyen meg fog jönni érzésem, néha tompán nyilal a jobb petefészkem.

Nekünk inszemináció volt, és hogy ne idegesítsem magam, meg tudjak pihizni többet reggel, ebben a hónapban hosszú idő óta először nem hőmérőzök.

El is felejtettem már, milyen érzés nem ezzel indítani a napot :)

2017. máj. 19. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért akadtál ki az elsőre, nem bántásból mondta. Te voltál az, aki nem írta le ezt a kis körülményt, enélkül joggal mondhatja bárki, hogy minek görcsölsz rá ennyire.

Legközelebb pontosíts a kérdéseden, mikor felteszed, mert nem látunk beléd.

2017. máj. 19. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:

3as vagyok, kíváncsiságból csináltam egy tesztet reggel, de negatív lett. Érdekes, hogy valakinek a 10.napon már full pozi :) elvileg holnapra nem várom, lehet újból tesztelek egy érzékenyebb tesztel :)

te hogy vagy kérdező? :)

2017. máj. 20. 10:02
 8/8 anonim válasza:
29%
mi az a dpo?
2017. máj. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!