Azoktól szeretném megkérdezni, akik friss terhesek, vagy jól emlékeznek rá, mit éreztek a peteérés utáni hetekben, vagy a beágyazódás környékén?
Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 10:51
1/4 anonim válasza:
Van akinek barnás pecsételése van, de nekem alhasi szurkán kívül semmi tünetem nem volt. Van hogy észre se lehet venni.
2/4 anonim válasza:
Nekem olyan furcsán fájt a mellem, ami középidőben sohasem szokott. Furcsálltam is, és reménykedtem. És mint utóbb kiderült kb. tényleg akkor lehetett a beágyazódás! Most 12 hetes vagyok :)
Sok sikert neked is!
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem az volt a furcsa, hogy eddig mindig éreztem a peteérést és utána egészen a mensiig szúrkált a hasam, mensi előtt kb. egy héttel pecsételtem is, cicim is nagyon fájt, viszont amikor sikerült a baba, akkor semmit nem éreztem. Se cicifájás, se szúrka, semmi, csak megjön érzésem volt. Aztán késett 3 napot, a teszt + lett, a hasam még vagy két hétig görcsölt. Most 7 hetes múltam.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Kb. ugy a nem várt elött 10-5nappal éreztem erös görcsös fájdalmat,5percenként a wc-re rohangáltam azt hittem megjön.Kisérte 1-2szer barnás folyás,kevéske és csak aznap.Sürün megszédültem,de ugy,hogy le is kellett ülnöm.Puffadtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!