Lehet hogy a gyógyszer abbahagyása óta most volt először pé-m? Eddig mindíg rendes időben megjött, amióta abbahagytam a tablettát.
Szia!
Csinálj tesztet!! Több ismerősöm is terhes lett rögtön az első hónapban, ahogy abba hagyta a fogamzásgátlót és nem tartott szünetet ... mi vártunk 3 hónapot azért a bizti kedvéért :-) TESZTELJ !!! :-)
De, ha szeptember 30-án rendesen megjött, elvileg még hiába tesztelek... :-( Nem?
Rendesen megvolt a mensim augusztusban meg szeptemberben is, csak most először éreztem ezt a szurkálást először...
Szia! Ugyanez van nálam is. Mi is babát szeretnénk. Szintén augusztusban hagytam abba a bogyót, szept. 29-én jött meg a menzim, és tegnap este elkezdtem érezni a méhem, ill. a petefészkemnél valami szurkálást, hol hosszabb, hol rövidebb ideig. Pont ma van a félidőm, úgyhogy biztos PÉ. Ha Ti is babát terveztek, akkor "itt az idő". Sok sikert kívánok, és mielőbbi eredményt! :)
Üdv.: Egy Sorstárs :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!