Lehetek így terhes?
Először is:hülyék voltunk mind a ketten,ez tény és való,nem oltogatásért jöttem hanem tanácsot kérni.
20 éves lány vagyok és múlt pénteken ott aludtam egy srácnál mert nem tudtam hazamenni késő éjszaka(dolgozni mentem volna,és kiderült hogy nem kellett),kavarunk már egy hónapja egymással,de nem léptünk,először április 26-án feküdtünk le egymással,óvszerrel védekeztünk. Aztán múlt pénteken első alkalommal védekeztünk,de nem volt több nála és nem bírtuk ki. Nem ment el belém,de tudom,előváladék meg minden és eléggé félek hogy mi lesz ha mégis. Nagy az esélye így a terhességnek?
A normális válaszokat előre is köszönöm.
Hogy mekkora azt felesleges tippelgetni, egyszeruen 50-50, vagy terhes lettel vagy nem. Hiaba irna barki hogy 19.5% a statisztikak szerint, nem tudhatod Te beleestel-e ebbe.
Szoval ezek akkora hulye kerdesek, nem is ertem mit vartok a tippelgetestol.
Én egészen biztos vagyok benne, hogy 20 évesek már vehetnek tesztet. Pl. a DM-ben, gyógyszertárban. Ha elmarad a mensi, az utolsóhoz képest az 5. héten már látszik, ha babát vársz.
De ezt az infót az interneten bárhol megtalálhatod, ilyen kérdést viszont pettingelő 12 évesek írnak csak ki... 28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!