Terhes lehetek? Vagy mi bajom van?
rettenetes nyilalo,szuro fajdalmam,es gorcsom van odalennt. Huvelyben erzem,meg mintha mehemben is. Hirtelen jott. Fogalmam sincs hogy mi lehet ez. Hasonloak a menstruacios gorcseimhez,talan meg ez most egy fokkal rosszabb is. Menstruacionak 2het mulva kellene jonnie. Legutobbi menstruaciom vegen,es utan egy ket-harom nappal szeretkeztunk,nem vedekeztunk. Lehet hogy terhes vagyok? Vagy mitol lehet szerintetek ez a hirtelen jott eles fajdalom? Tegnap is lefekudtunk,viszonylag kicsit "durva"volt,de meg az se lehet hogy tul szaraz voltam,mert hasznaltunk sikositot. Adjatok tanacaot,vagy valami. Terhessegi tunet is lehet nem?
Elegge aggodom,meg faj is.;(
Igazából teljesen mindegy, hogy a ciklusod hányadik napján vagytok együtt. Egyszerű a dolog. Ha nem védekeztek akkor teherbe eshetsz, mindegy, hogy épp menstruálsz, vagy sem.
A szúró, nyilalló érzés lehet a jele a beágyazódásnak is például, és még ezeregy oka lehet, tehát ennyiből még ne következtess semmire.
A valódi terhestünetek, mint a gyakori vizelési inger, émelygés, hányinger, fejfájás még koraiak lennének. Várd meg a következő menstruációd, és ha az késik akkor csinálj tesztet. Különben ha nagyon aggódsz, akkor menj el nőgyógyászhoz, ő többet tud mondani.
A végére pedig egy jó tanács, megjegyzésképp. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz! Óvszerrel, tablettával, vagy mindegy mivel, de a naptáras- "időben kiveszem" dolog nem védekezés, és 50-50%, hogy teherbe esel, előbb vagy utóbb. Ez csak azoknak a pároknak működik, akiknél nem gond ha becsúszik a baba.
+ menstruáció alatt 2x olyan nagy az esélye, hogy összeszedsz egy fertőzést, ha nem védekeztek óvszerrel.
Ha ennyire fáj, akkor szerintem valamilyen gyulladásod van.
Ha még 2 heted van a vérzésedig, akkor gyakorlatilag elvileg most kéne ovulációdnak lenni, de az meg nem jár ilyen fájdalommal. A beágyazódástól pedig szintén messze vagy és az sem jár ilyen szintű fájdalommal, mint amit leírsz.
Én a helyedben sürgősen orvoshoz fordulnék, akár ügyeletre a hétvégén, mert én nem zárnék ki egy petefészek vagy méhgyulladást sem. Mert ezek okoznak ilyen tüneteket!
"Én megcáfolnám azt amit előttem írtak. Nekem időnként erős fájdalommal jár az ovuláció, te pedig elvileg pont abban az időszakban vagy. "
Én meg téged cáfolnálak meg, mégpedig azért, mert nálad ez megszokott. De a kérdezőnek nem szokott ilyen lenni. Mint írta is, hirtelen jött neki és egy szóval nem említette, hogy szokott neki ilyen lenni. Vagyis ez jelenthet gyulladást is. Amivel nem ártana orvoshoz fordulnia! Meg persze lehet, hogy semmi baja, de én nem várnám meg, míg esetleg nagyobb bajom lenne...
Utolso! Ilyen jellegu fajdalmam van nekem is.
;(
Nagyon rossz
Vettem be Dolormint az jo ra ?
Nincsenek.tipikus terhes tuneteim. Fejem az faj neha,de mar kisgyerekkorom ota. Hanyinger,meg ilyenek abszolut nem. Melleim feszulnek es fajnak olykor elmulik de majden szinte mindig ugyanaz a fajdalom.
Egy beagyazodas is fajhat ennyire. Nem tudom.pontosan hogy eltelt e mar 2het azota a bizonyos aktos(ok)ota. De meg varok,csak ez a fajdalom nagyon rossz. Nem mindig szokott.ilyen fajdalmam lenni ovulacio korul,bar mindig tudom mikor van,mert azert szokott fajdogalni,es az a tipikus huvelyvaladek is.
Meg egy kerdes,a beagyazodas feltetlen verzessel is jar,vagy csak neha egy fajdalommal? De gondolom nem.ilyen mint az enyem.
De komolyan leulni.es felallni is alig birok.;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!