Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet beágyazódás szerintetek?

Ez lehet beágyazódás szerintetek?

Figyelt kérdés

A múlthéten furcsa fehér folyásra lettem figyelmes de csak pár napig tartott, hétvégére elmúlt. Pénteken együttlét közben fájt alul a hasam, olyan volt mintha nyomna valamit pedig semmit nem csináltunk másképp. Közben szombaton teszteltem egy negatívat. Vasárnap együttlét után egy kis furcsa, halvány barna lé jött ki belőlem és egy pici tűhegynyi vér. Aztán még este pisi után láttam a papíron ugyanúgy egy pici vért. A hasam nem fáj, nem szurkál és mást sem érzek. Lehet ez mégis beágyazódás?

Április 29-én múlt el a menstruációm, körülbelül mához egy hétre (+pár nap) nem várom.

Nem akarom magam beleélni de szerintetek van esélyem?

2017. máj. 15. 07:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy utoljára az előző hétvégén voltunk együtt és az azelőtti hétvégén is.
2017. máj. 15. 07:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy dolog a biztos: ha vedekezes nelkul szexelsz es nincs egeszsegugyi akadalya, terhes lehetsz.

De a beagyazodas tunetek....hat azokra nem lehet adni :) sem folyas, sem szurka, ugyanis ezek a noi testben jonnek-mennek, peteerestol menzeszig. Nekem ossze-vissza voltak / nem voltak sikertelen honapokban.

Csak amikor az ember tudatosan terhes akar lenni, az elme minden "tunetet" 5-szorosere nagyit ezert olyat is eszlelsz ujkent ami egyebkent is sokszor volt mar korabban is csak akkor nem figyelted meg.

Szoval keses utan 1-2 nappal tesztelsz, es ennel tobbet nem fog tudni senki mondani. Max leirjak a sajat tapasztalatukat de azt erdemes megtanulni hogy ebben a temaban semmit sem er mert minden szervezet mas.

2017. máj. 15. 08:06
 3/3 anonim ***** válasza:
valoszinu hogy akkor az elozo egyuttleteidbol teherbe estel. meg van ra az esely. :) de lehet huvelyi fertozes is. ilyenkor sok minden forog egy no agyaba
2017. máj. 15. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!