Milyen erzes a beagyazodas?
Én szurkálást éreztem kb. a 10 nappal szex után.
De a nagy fájdalom és folyás szerintem nem jellemző.
Nekem első terhességnél semmilyen tünetem nem volt még pms sem...
Előtte a peteérést sem éreztem.
Missed ab lett, és azóta mindig éreztem a peteérést is és nekem peteéréstől mindig szúrt az egyik petefészkem körül.
Aztán másfél év után mikor terhes lettem korán jöttek tünetek 4 nappal nem várt előtt már pozit teszteltem. De beágyazódás környékét itt sem volt semmilyen tünetem, sőt még a hőm is leesett, azt hittem nem repedt meg a tüsző..
Én 7 év próbálkozás után azt mondom, aki babát szeretne az mindig érez valami furát :) MINDIG
Alapvetően a beágyazódást nem lehet érezni, esetleg lehet egy kis pecsételő vérzés. Petefészek szurka meg lehet terhesen és nem terhesen is :)
Egyébként jellemzőbb terhességnél, hogy nem a petefészek körül szúr, hanem a méhnél, olyan mint a mensi görcs, de nem egész alhasra terjed ki inkább csak középtájt. Petefészek körüli szurkálás meg már 5-6 hetes terhességnél jelentkezik legtöbbször, mert a sárgatest feszíti a petevezetőt ahonnan a tüsző kiszabadult.
De ahogy mondani szokás, ahány ember annyi féle tünet :D
Én mindig azt mondanom, ha tünetekből lehetne tudni, hogy sikerült e vagy nem akkor nem létezne terhességi teszt :)
Sok sikert és türelem :)
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!