Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hónapja szeretnénk babát....

6 hónapja szeretnénk babát. Ebben a hónapban igyekeztem nem foglalkozni vele. De nagyon furán fáj a méhem pé óta. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Múlt héten végig nyálkás, tojásos nyákom volt. Már azt hittem sosem múlik el. Hétvégén, szombaton volt a legtöbb. Előtte pénteken voltunk együtt. Vasárnap este már feszült a mellem, hétfőre a nyák is szinte megszűnt. Gondolom, eddigi olvasataim alapján, hogy akkor volt a pé-m. Vasárnap és hétfő reggel is nagyon szurkált mindkét petefészkem, ha leültem, vagy felálltam. Azóta szinte folyamatosan feszül a méhem. Olyan, mintha forró lenne belülről, és egy lufit fújnának felfelé benne. A hasamat sem tudom behúzni. Mitől lehet ez, mert baba még nem lehet, hisz csak most volt pé-m. Bocs,ha hosszú voltam, csak kiváncsi vagyok, ti is éreztek-e ilyet pé után.
2008. okt. 15. 07:52
 1/7 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy a derekam is sokat fáj, napjában többször.
2008. okt. 15. 07:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia. Hasonló tünetek kivéve a folyást.Nekem is pé óta fáj nem is kicsit a hasam néha erőssen görcsölt is. Eddig sosem volt ilyen.Reménykedtem de mára elmúl szinte semmit nem érzek.Péntekre nem várom.Mi 2 éve próbálkozunk.Te mikorra nem várod?Nekem sztem most sem sikerült.De nállad lehet van valami.Sok sikert.
2008. okt. 15. 08:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom....biztos őrjítő lehet ilyen régóta babára várni. Engem már ez a pár hónap kikészített. 27- re nem várom. Majd meglátom, mi lesz addig. Tudom, addig hiába töröm a fejem, megoldani nem tudom. :)
2008. okt. 15. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én vasárnapra nem várom,de nekem már 2 hete fáj a cicim,az elején ezzel egy időben én is fel voltam puffadva,nem tudtam behúzni a hasamet.Ez 3-4 nap alatt elmúlt,de a cici fájás azóta is megvan.a folyásom sem a szokott,1-2 csepp és testápolós.A hasszurkám tegnap este óta viszajött,kicsit menszihez hasonló érzésem van...Tegnap teszeteltem de negatív lett.Korai volt....

Szóval kiváncsi leszek,hogy nálad lesz-e baba..Nagyon drukkolok mindkettőtöknek!!!!!

2008. okt. 15. 10:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! Nem tudom, mi lesz belőle, lehet csak felfáztam. Negyed óránként kell pisilni, és olyan mintha "nagyobb" lenne a méhem. De lehet, csak a húgyhólyagom. :)
2008. okt. 15. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A remény hal meg utoljára!!!

Nagyon szorítok neked!!!!

2008. okt. 15. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
na lett baba azóta? :)
2010. ápr. 4. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!