Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy fertőzés?

Terhesség vagy fertőzés?

Figyelt kérdés
Nagyon erős folyásom van,de ilyen krémes,de nincs szaga! és iszonyatos milyen hányingerek jönnek rám!okt 3.án kezdődőtt a menzim de teljesen más volt mint szokott lenni,csináltam tesztet negativ,akkor nem terhesség ugye?
2008. okt. 15. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megvan rá az esélyed hogy terhes vagy.A fehér krémes folyás és a hányinger a terhesség egyik tünete lehet.( persze nem biztos)Vannak nők akiknél pár hónapig még megvan a menstruációjuk a terhessége alatt, de álltalában ez kevesebb mennyiségű mint szokott lenni.Remélem tudtam segíteni.
2008. okt. 15. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hát én azt javaslom hogy késöbb is csinálj tesztet ....
2008. okt. 15. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem okt. 4-8-ig volt mensi-szerűm (leginkább barnázás) ... feszült a mellem utána napokig és fájt a fejem. Hétfő reggel csináltam tesztet: pozitív!!!! Szóval nem kizárt, hogy babád legyen!!! Szerintem ha továbbra is vanbnak tüneteid, tesztelj!! Lehet, hogy késöbb ágyazódott be :-))) Írd meg, hogy mi lett az eredmény!!! ;-)

2008. okt. 15. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!pár nap mulva tesztelek!!!

Majd meg irom,hogy mi lett!

2008. okt. 15. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!