Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek reménykedhetek,...

Szerintetek reménykedhetek, vagy ismét nem sikerült? 10 hónapja próbálkozunk.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

10 hónapja próbálkozunk a férjemmel,sajnos eddig még nem akart jönni a baba.

Azonban pár napja volt egy kisebb vizes folyásom, nem egész napon át tartó, hanem a fehérneműmön vettem észre egy nagyobb foltot napközben, aztán elmúlt. Ma reggel pedig bő fehér krémes folyásom van, ilyen bő talán még sosem volt. Kezdek kicsit reménykedni, hogy a vizes folyás után jött a krémes, hátha ez jelenthet valamit... A vizes folyás után általában meg szokott jönni a menstruációm, de ezt most így nem tudom hova tenni. 2-3 napom van még a nem vártig, ezért is tettem fel a kérdést, mert a napok igen csak lassan akarnak menni. :)

Szerintetek jó jel ha a vizes folyás után lép fel a bő krémes folyás, vagy nincs jelentősége? Tegnap egyébként néha hányinger lépett fel nálam, de ahogy jött úgy el is múlt estére, így nem tudom, hogy van-e ennek is jelentősége, vírust kizártam, mert semmi bajom (lekopogom). Ma pedig kicsit mindjárt megjön érzésem van, enyhe kis hasszúrka stb.

Szerintetek?

2017. máj. 12. 08:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hőmérőzés, ovutesztelés volt az első fél évben, aztán abbahagytam, éppen azért, hogy ne görcsöljek rá, és elengedtem ezeket a dolgokat. Még mindig nem jött meg egyébként, és a krémes folyás is egyszerinek volt mondható, aznap délelőtt mikor a kérdést kiírtam, és a mindjárt megjön érzés is elmúlt másnapra. Kiváncsi leszek, hogy vajon baba lesz-e ebből...:-) de mindenképpen megírom mi lett végül
2017. máj. 14. 17:33
 12/12 A kérdező kommentje:
sajnos a tegnapi napon megjött, pár nap késés után.
2017. máj. 23. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!