Szerintetek reménykedhetek, vagy ismét nem sikerült? 10 hónapja próbálkozunk.
Sziasztok,
10 hónapja próbálkozunk a férjemmel,sajnos eddig még nem akart jönni a baba.
Azonban pár napja volt egy kisebb vizes folyásom, nem egész napon át tartó, hanem a fehérneműmön vettem észre egy nagyobb foltot napközben, aztán elmúlt. Ma reggel pedig bő fehér krémes folyásom van, ilyen bő talán még sosem volt. Kezdek kicsit reménykedni, hogy a vizes folyás után jött a krémes, hátha ez jelenthet valamit... A vizes folyás után általában meg szokott jönni a menstruációm, de ezt most így nem tudom hova tenni. 2-3 napom van még a nem vártig, ezért is tettem fel a kérdést, mert a napok igen csak lassan akarnak menni. :)
Szerintetek jó jel ha a vizes folyás után lép fel a bő krémes folyás, vagy nincs jelentősége? Tegnap egyébként néha hányinger lépett fel nálam, de ahogy jött úgy el is múlt estére, így nem tudom, hogy van-e ennek is jelentősége, vírust kizártam, mert semmi bajom (lekopogom). Ma pedig kicsit mindjárt megjön érzésem van, enyhe kis hasszúrka stb.
Szerintetek?
Igen, sajnos én is tudom, hogy nem nagyon mérvadó ez, de hátha, meg kiváncsi vagyok azért, hogy másoknál hogy volt ez a folyás kérdés.
Az utóbbi 1-2 hónapban egyáltalán nem követtem a ciklusnapokat, és teszteket sem vettem mint pl az első pár hónapban amikor nekiálltunk próbálkozni. A körülöttem lévők közül 2 közeli, nagyon jó ismerősöm/barátom is terhes már, az egyikük úgy, hogy egyéb probléma miatt az orvos nem adott nekik sok esélyt, hogy természetes úton sikerülhet a baba, a 2. hónapban összejött nekik, a másik ismerősöméknek pedig becsúszott... akkor kicsit összetörtem, és el is engedtem a dolgot, de valamiért nem hagy most nyugodni a dolog.. Remélem, hogy végre hozzánk is bekopog a gólya...:)
Kedves Kérdező!
Pont azt mondom, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy babás és nem babás hónapban ugyanúgy megjelent a luteális fázisban a krémes folyás. Nekem ez a tapaszalatom.
#1 voltam
Normál esetben a 6.-7. Dpo-n megugrik a progeszteronszint, ez szokott egy bővebb folyást okozni, de aztán ez elmúlik, és a menstruációig szárazság áll be.
Nekem a sikeres ciklusban nem múlt el a folyás, nem következett be a szárazság. Napról napra egyre több lett. 11+6 hetes terhes vagyok, és még most is nagyon nagy mennyiségű folyásom van. Természetesen ez az én példám. Nem vagyunk egyformák. Lehet hogy nálam a folyás jelentkezett mint terhességi tünet, de lehet hogy nálad semmi jelentősége nincs a dolognak. Ettől független drukkolok hogy sikerüljön. 😊 Kitartás, már csak pár nap és kiderül. 😊
2-3 nappal előtte nekem már a teszt is egyértelműen kimutatta, valami jobbat próbálj, ne a sima csíkot, mert az nagyon halvány lesz még.
A hányinger ennyire korán még tuti nem a babától van, krémes fehér folyás viszont nálam is jelen volt az elejétől. (Nem fertőzés)Plusz a nem várt előtti héten szokatlanul durva fáradtságérzet egész nap.
Tesztelni egyelőre nem szeretnék, mert januárban sajnos jártunk úgy, hogy 3-4 nappal az esedékes menstruáció előtt teszteltem 10-es érzékenységűvel, ami délutáni vizeletből halvány pozitív lett. Másnap reggel ugyanaz a fajta teszt kicsit erősebb lett, de még mindig halványnak mondható, aztán utána pedig nem erősödött, hanem el is tűnt, és rá 2 napra megjött...:( Szerintem akkor elkezdődött valami, esetleg egy kémiai terhesség, de borzasztó csalódottak voltunk...
Megpróbálok türelmes lenni, szurkoljatok nagyon! :)
sikerülni fog! csak nem rogton. en tavaly ilyenkor estem teherbe de 10 hetesen sajnos elment.
egy evvel kesobb ( most ) derult ki hogy terhes vagyok :D pont akkor jott ossze mint tavaly ugyhogy nekunk egy ev utan sikerult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!