Ma vagyok a 28. napom, a ciklusaim általában 30 naposak,6 hónapja próbálkozunk, most mértem először a hőmet, nézzétek meg a görbémet, reménykedhetek? Írjatok véleményt.
Szia!Ne ess kétségbe!Nekem azt mondta a doki, hogy az is normális, ha két teljesen egészséges embernek másfél évig nem jön össze...Én is megijedtem, mikor hiába próbálkoztunk.
Megnéztem a diagrammodat, és az tűnt föl, hogy a középidőben minden este együtt voltatok a pároddal...Mi is így csináltuk annak idején, mindhiába. Kérdeztem is az orvost, hogy mi a baj, erre ő azt mondta, hogy a tül gyakori aktus nem célra vezető, mert nem tud a párod szervezete ilyen gyorsan életképes spermát újratermelni, olyan, mintha vaktölténnyel lövöldözne. 2-3 naponta legyetek együtt!
Mi megfogadtuk a tanácsát, és egyböl teherbe is estem, most 3 hónapos a kislányom :))
Próbálj arra koncentrálni, hogy mennyire szereted a kedvesedet, és nem arra gondolni, hogy most minden áron bébit kell gyártani...Egyikőtöknek se tesz jót a stressz és a nyomás.
Rásegíthetsz a fogamzó-képességedre, ha folsavat szedsz, vagy bébi-vitamint (én Elevitet szedtem) és állítolag a hal magas fehérje-tartalma javít a spermán...Az alkohol és a cigi viszont mindkettőtöket negatívan befolyásol.
Szóval inkább rendezzetek egy romantkus, gyertyafényes halvacsorát otthon, lágy zenével, és max. 1 üveg borral, hangulat-fokozóként és élvezzétek egymást!
Sokkal szebb emlék lesz a bölcsőt ringatva visszagondolni arra, hogy így fogant meg a babátok!
Nagyon szorítok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!