Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5hónapja elvetéltem mert volt...

5hónapja elvetéltem mert volt egy be vérzés a méhembe! Az igaz hogy vetélés után hamarabb teherbe esek? Volt egy olyan gondom is hogy nem volt elötte pé. Se! Most meg az ovu. Mikr. -on egyik nap van páfrány másik nap meg nincs! Akkor ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:

A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem.

A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

2008. okt. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!