Spontán vetélés után mikor van újból peteérés? A vérzés útán ugyan úgy mint a norm. Mentstruációk között?
Valentin napra teszteltem egy pozitivat, de sajna tegnap megjött. Voltam dokinál, de nem lát semmit a vérzés miatt, majd késöbb kell vissza menni, hogy van e valami. Szeintem biztos elment a baba, mert nagyon sok a vér és nagyobb darabok is távoztak.
Mikor lehet újból próbálkozni?
Sajnálom, ami történt. :(
Engem 2 napja műtöttek missed ab miatt, és utána mondta a doki, hogy a szervezet mensinek fogja ezt fel, és kinél 14 napra rá, kinél egy kicsit később, de a következő mensi előtt már VAN peteérés!
Úgyhogy fel a fejjel!
Nekem már ma vettek vért HCG vizsgálat miatt. Valentin napra nem vártam, akkor csináltam a poz.tesztet. ez még korai terhességnek mondható. Nem mondták, hogy kellene bármi beavatkozás.
Mikortól lehet újból nemi életet élni és próbálkozni a babával?
szerintem ha teszteled LH-val és látod, hogy ovulálsz, és nem kellemetlen, akkor lehet gyakorlatozni.
részvétem a baba miatt, de ez egy jó jel, hogy megfogantál és drukkolok, hogy a szervezeted minél hamarabb készen álljon egy új jövevény fogadására, én március elejétől figyelném a peteérést!
Köszönöm. 2 év próbálkozás után Ö lett volna az elsö babánk. Lelkileg talán elég jól viselem, hisz még el sem hittem, hogy tényleg összejött.
Reménykedünk és próbálkozunk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!