Pre seed síkosító tapasztalatok érdekelnének?!
Mi megrendeltuk mert paromnak keves es rosszul mozgo spermaja van. Sajnos nekunk a pree seed nem segitett. Vegul inszeminaciobal sikerult teherbe esnem.
A pre seed elott kiprobaltam minden "teherbe esesi tippet" es mivel nem mukodtek ezert gondoltam hogy megvesszuk a pre seedet. Artani nem arthat.
Aplikatorral kell feltenni a sikositot a huvelybe, kb 10 perccel egyuttlet elott. Olyan mint egy sima sikosito, szagtalan es szintelen.
Egy probat lehet meger, kb 20 euroba kerul, es 10-15 @alkalomra eleg.
Sok sikert!
Szia!
Én is most rendeltem, mert a pct teszt sajnos nálunk pozitív lett. Vagyis megölöm az ondót. Viszont most kezdjük az inszeminációt is.
Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata: lehet a kettőt együttesen? Vagyis inszemináció előtt még lehet használni a gélt? illetve inszem után együttlétnél?
utolsó! Nálunk a pct teszt pozi lett, és most inszemezünk. Mit gondolsz, ha inszem után még szexelünk otthon, és közben használjuk ezt a síkosítót is, növelhetjük az esélyeket? Mert gondolom előtte nem lehet a spermaszám miatt.
Előző voltam.
Jaj nemtudom az inszemes kerdesre a valaszt. Sztem dokiddal beszeld meg.:/
Igen en vagyok. Mert most sikerult vele a baba.( az mas tema h elhalt es elvrsztettuk)
Szval ezen felbuzdulva tovabb hasznalnank. Csak erdekelnek tapasztalatok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!