Mikor vállaljuk a babát?
Szia!
Szerintem akkor vállalj babát, ha biztosra ezt akarod. Nekem 28 éves koromig eszembe sem jutott, hogy gyereket kellene szülnöm. Egyszer azt vettem észre, hogy egyre jobban érdekelnek a környezetemben a gyerekek, és rájöttem, hogy nekem is kell egy, ilyent akarok én is, párom meg csodálkozott, mikor mondtam neki, de örült, 29 évesen szültem. Szerintem azt mindenki érzi, hogy mikor van itt az ideje, mikor van rá teljesen felkészülve.
Köszi szépen a gyors válaszokat. Remélem mihamarabb sikerül a kisbabát összehozni!!!!!!
Én úgy gondolom hogy készen állnék rá mert ahogy te írtad kedves második, elkezdtek érdekelni a picik, ezelőtt is szerettem a babákat de most szinte csak őket figyelgetem az utcán a tv-ben mindenhol, és elképzeltem már hogy milyen lenne az a kis tündér ha már ott lenne velünk.
Képes vagyok elpityeredni ha látom a piciket mikor sirnak.
Akkor valószínű hogy már itt lenne az ideje?
Ha eszedbe jut egyáltalán, akkor akár készen is állhatsz rá.
Engem még a házasság gondolatával is ki lehetett volna kergetni a világból 23 évesen, nemhogy egy gyerekkel.
Te érettebb lehetsz nálam.
Szerintem nincs értelme várni.
Ha van már munkahelyed 1 éve, és van hová szülni (közös lakás), akkor én simán belevágnék! Mi is belevágtunk volna már, ha nem tanultam volna eleddig. Most meg munkát keresek... Lakásunk, autónk van, már csak rám várunk, hogy meglegyen a munkaviszonyom..
Hajrá!!
24/L
szia!
én most leszek 23, párom 24. több mint 5 éve együtt vagyunk..én már nagyon régóta tudom, hogy szeretnék kisbabát..őő meg mindig mondogatta, hogy x év múéva..várjunk még..stb..
most pár hónapja meg ő állt elő az ötlettel..úgyhogy kb 3 hónapja próbálkozunk :-)
mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni..remélem mielőbb összejön a babó!
Szerintem te is készen állsz rá!Ha már ezen gondolkozol,akkor szerintem mindent bele!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!