Ha valakinek erős menstruációja van (6-8nap) Minden hónapba, attól lehet terhes még bármikor?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat :$2017. máj. 4. 03:08
1/7 anonim válasza:
Bármikor nem! Szexelni kell hozzá!;)
Viccet félre...
Nincs összefüggés a mensi hossza és a terhességi esély közt
2/7 anonim válasza:
Nekem 8-10 nap volt.ebbol 4 nap 2 orankent maxi tampon+ejszakai betet csere volt.
3 gyerkocom van,mindharom elso honapban fogant.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. A bőséges vérzés a vastag nyálkahártya miatt van, többnyire. Tehát ha más (endometriózis pl) nincs.
Gondot az jelent, ha a vérzés kevés, akkor nehéz teherbe esni, mert nincs mibe beágyazódnia.
4/7 anonim válasza:
Nekem erős vérzésem volt mindig is, az első gyerekem az első hónapban, a második az ötödik hónapban fogant meg.
5/7 anonim válasza:
Nekem 7 napos a menstruációm, sose gondoltam, hogy ez erősnek számítana... Ugyan nem lettem azonnal terhes, de ennek semmi köze nem volt magához a menstruációmhoz.
6/7 anonim válasza:
Szintén sokáig tartó erős menszi ami még sűrűn is jön meg a második gyerkőc születése óta (24-25 napra). A nagylányom 6 hónap után a kicsi egyből sikerült.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat 😊😊😊
2017. máj. 4. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!