Lehetséges? (unalomig ismételt eset, de nagyon félek)
Utolso! Mert egy szerencsetlen hulye kis p.icsa.:D ahelyett hogy a "nagy szerelmevel beszelgetne,meg elmennenek tesztet venni,vagy elkiserne a nogyogyaszhoz ki emeli a kerdest,vegulis,megoldas nem.de bar?
Kerdezo,amugy meg ha "annyira szeretitek egymast" ,gondolom nem.problema ha jon a baba nem??:DDD DE,amugy meg.a leirtak alapjan (ha valoban.igy tortent) kb.lehetetlen igy teherbe esni.
Ugyhogy...ne izgasd magad annyira tul. Azert kesik,mert idegeskedsz.
Kedves 13. kommentelő, a rosszindulatoddal magadat jellemzed. :) Nagyon sok az olyan ember mint te, aki nem ismer de pár mondat alapján amit ő elítélendőnek talál már véleményt mond másokról. Neked azt kívánom, hogy örülj amiért még sosem voltál ilyen helyzetben, amikor ennyire féltél volna, ugyanis ha nem így lenne valószínűleg már tapasztaltad volna, hogy amikor az ember stressz és pánik helyzetben van a racionális gondolatok háttérbe szorulnak. De ezen kívül nem lennék a helyedben ha interneten, ismeretlen embereken vezeted le így a feszültségedet, hogy szidsz és azon gúnyolódsz, hogy azt írtam igazán szeretjük egymást. Lehet számodra ismeretlen ez az érzés, de hidd el, létezik. Csak az ember legtöbb esetben nem szeretne 17 évesen babát.
Kedves mindenki más! Azért emeltem ki a kérdésem, mert amikor ez megtörtént velem láttam, hogy már írtak ki kérdést hasonló témában de senki nem írta meg végül mi történt vele, ezért ezt azok miatt a lányok miatt írom le akik valaha átélnék ugyanezt. Lehet ti nem így vagytok vele, de én nem mertem nőgyógyászhoz menni még, biztosra akartam menni, olyasmi stílusban hogy ez nem lehet igaz, most ne, még ne.. Tudom, gyerekes és utólag már én is annak látom de ez belefér.. Aznap pedig amikor tesztet akartam venni, aznap jött végre meg :) 1 hetet késett így, ami sosem fordult még elő velem, szóval nyugodjatok meg, stressztől igenis bármire képes a női test. Remélem hasznos lesz még ez valakinek, és köszönöm az értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!