Mennyi az esélye, hogy sikerrel jártunk? Van hasonlós eset valakinél?
Sajnos nem lehet jó választ adni, mert bármelyik lehet. Te ismered legjobban a tested, s tudsz hozzá viszonyítani.
Az én példám:
Két vetélésem volt, így nagyon figyelek a testemre. Többször volt már olyan, hogy a 22 ciklusnap körül éreztem hasonló tüneteket de nem volt baba. De mikor kétszer teherbe estem, akkor is voltak a beágyazódásra hasonló tünetek, csak enyhébbek. Ha nem figyelem annyira magam, valószínűleg észre sem veszem. Én is meg szoktam érezni a peteérésem, mindig, erősen, összetéveszthetetlenül. Erre ebben a hónapban nem éreztem, viszont a hőm sokkal határozottabban mutatja, hogy volt peteérésem, mint előzőleg.
Ebben a kiszámíthatatlan időszakban egyébként amit a legjobban meg lehet tanulni az a türelem. Ez egyben a legnagyobb segítség is, ha valaki már tud türelemmel várni. Nekem is voltak nehéz időszakok, tudom milyen. 3 évnél tartunk, most már könnyebb.
Kívánom neked, hogy mielőbb sikerüljön.
Gondoltam írok pár sort a kérdésemhez....
Ma, a 35. napon még nem jött meg. 32. és 35. napon a teszt negatív.. Tüneteim nem igazán vannak, néha - néha "megjön" érzés, egy kis mell érzékenység, de más nem. Valakinél hasonló eset? Szerintetek lehet hogy -teszt ellenére még van odabenn valaki? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!