Mennyi az esély fagyaszott embrió esetén?
Szerinted mekkora az esély, hogy az IVF-el foglalkozó dokid pont fent van és válaszoljon neked...
Többtucatnyi paramétertől függ az ivf sikeressége, amelynek közl egyetlen egyet sem írtál ide.
Kérjél egy időpontot az orvosodtól, és kérdezd meg őt!
Én biztatnálak, mert nekem eddig 2x jött létre terhesség, először 2 db 5 napos fagyibabát kaptam vissza, egy tapadt meg, de influenzás lettem, így sajnos elment. A következő sikeresnél pedig 2 db 3 napos fagyasztott embriót raktak vissza, csütörtökön megyek az első ultrahangra, akkor derül ki, hány baba van, de szerintem egy.
Rengeteg mindenkinek sikerül a fagyasztott, talán egy plusz szelektáló tényező, hogy felébred-e. Mert ha igen, akkor kis erős és jó esélyetek van. Vissza pedig csak olyat ültetnek, aki feléledt. Szóval ne aggódj, jók az esélyek.
Plusz nekem saját tapasztalatom, hogy nálam jobbak az esélyek, ha nem vagyok telenyomva hormonnal, tehát nem stimulációs hónapban van a beültetés. Kicsit talán természetesebb. Progeszteron pótlás úgyis van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!