Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokat várok. Kinek...

Tapasztalatokat várok. Kinek sikerült?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma van ovum mert érzem mindig..ciklusban is félidöben járok....nyákom is ezt mutatja.Engem az érdekelne ha csak tegnap hajnalban tudtunk együtt lenni akkor sikerülhet e a baba. Tapasztalatokat varnék akik tudják hogy pont igy sikerült. Köszi ha válaszolsz :)
2017. máj. 2. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 18.-án volt ovum és 15.én voltunk együtt utoljára ovu előtt, és úgy néz ki sikerült :) Úgyhogy az esély meg van nyugi! :)
2017. máj. 2. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod es halkan gratulalok :)
2017. máj. 2. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
4 nappal voltunk együtt peteérés előtt, nem is gondoltam rá, hogy esélyes lehet az a hónap. Az eredménye egy nemsokára 2 éves nagylány :D
2017. máj. 2. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A nyákom alapján így voltunk együtt mi is, teherbeestem.
2017. máj. 2. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :)
2017. máj. 3. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!