Mennyi esély van így rá? Nem várt előtt 4 nappal mindegyik teszt negatív!
Kerdező leírom.mivolt velem most :)
De nem biztos , hogy veled is ez lesz
Az lh tesztem 7-10dpoig pozi de elugrott a 2 vonal szinte!!! Utána megse jelent a 2.vonal, ilyet sosem tapasztaltam. Erre 13-14 dpokon és 17 dpon a digitális is pozi lett! Ne csuggedj es ne aggodj. Ha most nem legkozelebb sikerul. Nekunk 7 honap volt ! Egeszseges paroknal is eltarthat tovább
Köszönöm utolsó, hogy leírtad a tapasztalatodat :)
Van még jó pár vaterás lh tesztem, kíváncsiságból azért is megcsinálom még a nem vártig. Utána nem is nagyon lesz rá szükségem mert már ki tapasztaltam h mikor van ovum nagyjából.
Kedves kérdező, tudhatnád hogy itt a gyakorin van egy pár garázdaság, amire ez a sok hormonzavaros lotyó imád raharapni. Idezek egy párat.
1.Szetszedik a tesztet.
2.Elobb tesztelnek.
3.Megszakitasosan vedekeznek.
4.Sehogy sem vedekeznek.
5.Mernek ugyanabban a stílusban visszaírni, mint amiben ők irtak.
6.Pozitiv a teszt és megerősítést szeretne a kérdező.
7.Van kép a tesztről.
8.Nincs kép a tesztről.
9.Nem jó a link a tesztről.
Komolyan, olyan unalmas.
Ha vkinek eszébe jut még vmi, tegye hozzá.
Kérdező
Akkor leszel bajba ha ugy jársz mint en , nem várt utan 8. Napon lett pozi a tesztem 😱😱😱😱 7 . Napon reggel negatív , 8. Nap delutan halvany pozi, 9. Nap reggel egyértelmű 2 csík!
Addig garantáltan megorulsz , en is majd megorultem😂😂😂😂
Sok sikert ! Meg nincs veszve semmi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!