Mennyi esély van így rá? Nem várt előtt 4 nappal mindegyik teszt negatív!
Uh ekkora hulyeseget mint hogy ha 37 felett van terhes vagy....jezusom! Ki volt ez a szakbarbar genetikus? Nem latod, hogy 4(!) nappal menstruacio ELOTT van??? Menstruacio elott par nappal RENGETEG nonek ennyi a hoje, amelyik nap leesik a ho 37 ala, aznap vagy par napon belul megjon.
Bar eleg lenne ennyi jel, hogy 37 felett terhes vagy....senki nem tesztelne :)))) Ostobasagokat ne tanacsoljunk mar itt, kerlek.
Igen édesem de amig nem.jon meg fent van a hő es mas miatt is keshet ezert felesleges a hőmerőzes. Kikell varni h késsen. Ennyi... nekem annyit bekabart h az hihetetlen
És ezzel nem vagyok egyedül édesem. Kesett teszt negativ hő fent.. mivel más mkatt késik es a progi nem esik le nem jön meg igy elég a tesztm felesleges stressz hőt merni.;)edesem.. de okos vagy.
Mogottem 1,6 év áll homérőzesben...
15-ös te meg légyszi tanulj meg értelmezni, ha már sokatoknak ilyen szép stílusa van :)
Azt írtam h most negatív az lh teszt, de 2 nappal ezelőtt meg pozitív volt.
Tehát magyarán nem 1 nap csináltam a tesztet, hanem 3!!
És így látszott h nem erősödik hanem Halványodik a csík.
De nem kell annyira túl reagálni ezt a dolgot. Tény és való h korán teszteltem (istenem de nagy bűn :( )
És az is tény h kipróbáltam a jóstesztelést ahogy sokan mások is!!!! Vagy be jön vagy nem. 4 nap múlva tesztelek van még 1 tesztem, aztán meglátjuk h mi lesz, lehet addigra már meg is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!