Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van így rá? Nem...

Mennyi esély van így rá? Nem várt előtt 4 nappal mindegyik teszt negatív!

Figyelt kérdés

2017. máj. 1. 07:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
59%
Utolso elotti vagyok. Most jósteszteltem.. es nulla semmi . Hófehér mégis elvileg babát varok. 2 nap es kiderul.minden rendben zajlik e odabent! Szval feleslegesnek minősült számomra. A homerpzes is mert ha leesik ugyis megjott nemtudod meg elobb mint reszttel
2017. máj. 1. 09:44
 22/37 anonim ***** válasza:
92%

Uh ekkora hulyeseget mint hogy ha 37 felett van terhes vagy....jezusom! Ki volt ez a szakbarbar genetikus? Nem latod, hogy 4(!) nappal menstruacio ELOTT van??? Menstruacio elott par nappal RENGETEG nonek ennyi a hoje, amelyik nap leesik a ho 37 ala, aznap vagy par napon belul megjon.

Bar eleg lenne ennyi jel, hogy 37 felett terhes vagy....senki nem tesztelne :)))) Ostobasagokat ne tanacsoljunk mar itt, kerlek.

2017. máj. 1. 09:47
 23/37 anonim ***** válasza:
9%
Akinek NEMVART UTAN napokkal is 37 felett marad, az terhes! 4 nappal nemvart elott teljesen termeszetes a magas ho.
2017. máj. 1. 09:49
 24/37 anonim ***** válasza:
17%
23 terhes ha a teszt is pozi. Mert nekem meg elofordul másoknál is ( olvass utána ha nem hiszed) a második mensis napon esik le a hőm!
2017. máj. 1. 09:52
 25/37 anonim ***** válasza:
44%
Edesem, ha a teszt pozi akkor meg jo hogy terhes :))) Akkor tokmindegy a hoje. De neki konkretan negativ a tesztje.
2017. máj. 1. 09:53
 26/37 anonim ***** válasza:
73%
Komolyan nem tudom hogy a kerdezo a sotetebb vagy a "37 felett terhes vagy".....
2017. máj. 1. 09:54
 27/37 anonim ***** válasza:
20%
Valakinek a masodik mensis napon esik le a hoje, valakinek elso, stb. DE a kerdezo 4 nappal ELOTTE van, mi a szosznek merjen most hot???
2017. máj. 1. 09:55
 28/37 anonim ***** válasza:
70%

Igen édesem de amig nem.jon meg fent van a hő es mas miatt is keshet ezert felesleges a hőmerőzes. Kikell varni h késsen. Ennyi... nekem annyit bekabart h az hihetetlen

És ezzel nem vagyok egyedül édesem. Kesett teszt negativ hő fent.. mivel más mkatt késik es a progi nem esik le nem jön meg igy elég a tesztm felesleges stressz hőt merni.;)edesem.. de okos vagy.

Mogottem 1,6 év áll homérőzesben...

2017. máj. 1. 09:59
 29/37 anonim ***** válasza:
27 mivel akkor erdemes a hőre adni h az egesz ciklusban méri az ember lánya.;)
2017. máj. 1. 10:00
 30/37 A kérdező kommentje:

15-ös te meg légyszi tanulj meg értelmezni, ha már sokatoknak ilyen szép stílusa van :)

Azt írtam h most negatív az lh teszt, de 2 nappal ezelőtt meg pozitív volt.

Tehát magyarán nem 1 nap csináltam a tesztet, hanem 3!!

És így látszott h nem erősödik hanem Halványodik a csík.

De nem kell annyira túl reagálni ezt a dolgot. Tény és való h korán teszteltem (istenem de nagy bűn :( )

És az is tény h kipróbáltam a jóstesztelést ahogy sokan mások is!!!! Vagy be jön vagy nem. 4 nap múlva tesztelek van még 1 tesztem, aztán meglátjuk h mi lesz, lehet addigra már meg is jön.

2017. máj. 1. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!