Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van így rá? Nem...

Mennyi esély van így rá? Nem várt előtt 4 nappal mindegyik teszt negatív!

Figyelt kérdés

2017. máj. 1. 07:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
75%

Addig van esely, ameddig meg nem jon.

Egy ilyen kerdesben pedig masok tapasztalata kb. annyit er, mintha azt kerdezned, mas nyert-e kaparos sorsjeggyel...ha par igen valasz erkezik, akkor orulsz, hogy huhh akkor talan te is fogsz? :) Na ugye hogy nem.

2017. máj. 1. 08:06
 12/37 A kérdező kommentje:

Tudom h van rá esély hiszen még nem késik :)

Csak azt hittem itt az oldalon már járt így valaki..

Elég sokan "jóstesztelnek" is, és kíváncsi lettem volna h nekik is negatív volt e nem várt előtt?! És h lett e baba vagy sem

2017. máj. 1. 08:07
 13/37 anonim ***** válasza:
91%
Amíg nem késik felesleges tesztelni. Valakinek pár nap vagy 1 hét késés után lesz pozitív
2017. máj. 1. 08:08
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
A "joszesztet" felejtsd is el....az egy babona. Arrol mar rengeteget olvastam, felenek bejott, felenek nem. Ket baratno multkor megcsinalta, a terhesnek negativ lett, a nem terhesnek full pozitiv. A hcg-t is megcsinaltak masnap es akkor derult ki hogy pont forditva mutatta a "josteszt". Mert nem josteszt, hanem ovulacios teszt csak sokan bedolnek a baromsagoknak.
2017. máj. 1. 08:10
 15/37 anonim ***** válasza:
79%
1 lh tesztet csinálnh nem jóstesztelés, azt naponta kell, és nézni hogy erősödik-e. 1 db lh teszt nem mond semmit. Ez megint nem mogorvaság :).
 16/37 anonim ***** válasza:
76%
*jostesztet
 17/37 anonim ***** válasza:
71%
15, ez sem er semmit. Erosodott, majd legetosebb nap hcg teszt negativ es masnap menstruacio. Legalabb heti 1 ilyet olvasok itt. Az lh teszt a menstruacio kornyeken mindenkinel mashogy viselkedik, eandomszeruen reagal a kozelgo verzesre. NEM erzekel hcg-t.
2017. máj. 1. 08:15
 18/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondtam, hogy ér valamit, de ha már jóstesztelni akar, így kell csinálni,nem úgy hogy egy tesztet csinál. Én nem is próbáltam, kivártam míg késik, csak olvastam hogy ez a módja. 15 voltam
2017. máj. 1. 08:29
 19/37 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: nekem egyik babát se mutatta előbb, mint 14 dpo es akkoris csak 10es 25 os ra 2 napra :) ;) drukk
2017. máj. 1. 09:10
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

Ha "jóstesztet" szeretnél, holnap ébredéskor mérd meg a hődet. Ha 37 fok felett van, akkor terhes vagy (de persze arra nincs garancia, hogy meg is marad). Ha alatta van, nincs remény.

Nekem ezt egy genetikus mondta, nálam bevált.

2017. máj. 1. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!