Mennyi esély van így rá? Nem várt előtt 4 nappal mindegyik teszt negatív!
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 07:47
11/37 anonim válasza:
Addig van esely, ameddig meg nem jon.
Egy ilyen kerdesben pedig masok tapasztalata kb. annyit er, mintha azt kerdezned, mas nyert-e kaparos sorsjeggyel...ha par igen valasz erkezik, akkor orulsz, hogy huhh akkor talan te is fogsz? :) Na ugye hogy nem.
12/37 A kérdező kommentje:
Tudom h van rá esély hiszen még nem késik :)
Csak azt hittem itt az oldalon már járt így valaki..
Elég sokan "jóstesztelnek" is, és kíváncsi lettem volna h nekik is negatív volt e nem várt előtt?! És h lett e baba vagy sem
2017. máj. 1. 08:07
13/37 anonim válasza:
Amíg nem késik felesleges tesztelni. Valakinek pár nap vagy 1 hét késés után lesz pozitív
14/37 anonim válasza:
A "joszesztet" felejtsd is el....az egy babona. Arrol mar rengeteget olvastam, felenek bejott, felenek nem. Ket baratno multkor megcsinalta, a terhesnek negativ lett, a nem terhesnek full pozitiv. A hcg-t is megcsinaltak masnap es akkor derult ki hogy pont forditva mutatta a "josteszt". Mert nem josteszt, hanem ovulacios teszt csak sokan bedolnek a baromsagoknak.
15/37 anonim válasza:
1 lh tesztet csinálnh nem jóstesztelés, azt naponta kell, és nézni hogy erősödik-e. 1 db lh teszt nem mond semmit. Ez megint nem mogorvaság :).
17/37 anonim válasza:
15, ez sem er semmit. Erosodott, majd legetosebb nap hcg teszt negativ es masnap menstruacio. Legalabb heti 1 ilyet olvasok itt. Az lh teszt a menstruacio kornyeken mindenkinel mashogy viselkedik, eandomszeruen reagal a kozelgo verzesre. NEM erzekel hcg-t.
18/37 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy ér valamit, de ha már jóstesztelni akar, így kell csinálni,nem úgy hogy egy tesztet csinál. Én nem is próbáltam, kivártam míg késik, csak olvastam hogy ez a módja. 15 voltam
19/37 anonim válasza:
Tapasztalat: nekem egyik babát se mutatta előbb, mint 14 dpo es akkoris csak 10es 25 os ra 2 napra :) ;) drukk
20/37 anonim válasza:
Ha "jóstesztet" szeretnél, holnap ébredéskor mérd meg a hődet. Ha 37 fok felett van, akkor terhes vagy (de persze arra nincs garancia, hogy meg is marad). Ha alatta van, nincs remény.
Nekem ezt egy genetikus mondta, nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!