Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tenyleg csak en vagyok ilyen...

Tenyleg csak en vagyok ilyen szerencsétlen? (Teszt) részletek lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Pcom van , 2 éve várunk a babára !

Mensim nagyjából van , de akad olyan is hogy kimarad egy hónapra (sajnos nalam úgymond ez természetes )

Most is ez van par napja késik mar (kb2-3 nap)

Ma reggel ilyet teszteltem :

[link]

Na most kb 8-10 percnél készült a fotó ... Szerintem hibás a teszt ....

Olyan régóta várunk erre a Babára es meg ez a rohadt teszt is megszivat .... Sírni tudnék !

Egyébként nem aztattam el meg semmi ! Es soha egy tesztemen sem lett ilyen Paca ! Néztem pozi teszteket , ráadásul egy a Paca pont a reagens helyen van ...

Nektek mi a véleményetek ?

El vagyok keseredve ... 😞😩

2017. ápr. 30. 12:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ezen nem igazán látni. :/ De drukkolok továbbra is!
2017. máj. 1. 14:33
 32/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Ma reggel nem teszteltem, mert elaludtam :( ... rohanás volt...stb.

lehet hogy este elvégzek egy tesztet majd, vagy holnap reggel.

Egyébként én is negatívnak veszem ezt a tesztet. :(

Még nem jött meg a mensim!

Irok amint van fejlemény !

szép napot mindenkinek !

2017. máj. 2. 09:44
 33/37 anonim ***** válasza:
Mindig addig jó, amíg nem jön meg. Remélem sikerül a baba.
2017. máj. 2. 09:54
 34/37 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta, teszteltél?
2017. máj. 6. 11:53
 35/37 A kérdező kommentje:

Szia ! Köszönöm az érdeklődésed , teszteltem a het elején , ugyanolyan semmit mondó csík van rajta ! Negatívnak veszem ! Azóta sem jott meg meg ! Jövőhet péntekre kaptam időpontot dokihoz !

Van itthon tesztem de mar nem tesztelek , felesleges volna ! Ha van fejlemény megírom mindenképp !

2017. máj. 6. 12:32
 36/37 anonim ***** válasza:
76%
szia. Én írtam korábban is, csak nem akartam addig leírni az én esetemet, míg nem tesztelsz többet. Nekem is ugyan olyan nagyítóval látható tesztjeim voltak, mint neked az első amit feltettél. Én ovutesztet is használtam, így tudtam, hogy mikor kellett volna, akkor nem volt ovum (az aktuális napok lejárta után meg nem teszteltem többet). Késett-késett, 16 nap késés után lett olyan tesztem, mint a tiéd. Addigra már volt időpontom a dokihoz, elmentem, látott vmit, de nagyon nem biztatott, lévén addigra betöltött 6 hetesen nagyobbnak kellett volna lennie. Visszarendelt 2 héttel későbbre, mikoris már volt szívhang, minden OK. Valszeg később fogant. Kíváncsiságból ellőttem egy tesztet 16 hetesen (na jó, meg el akartam tenni emlékbe legalább egy fotót a szép 2csíkos tesztről). Na, a 16. heti is ugyan olyan éppencsaklátnilehet csík volt, ha ide ilyet tesznek fel akkor, simán rámondom, hogy negatív..
2017. máj. 6. 14:42
 37/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a helyzet?
2017. jún. 1. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!