Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, h aki nagyon...

Miért van az, h aki nagyon akar babát nem jön, másnak meg hipp-hopp?

Figyelt kérdés
Tudom,h hülyeség,de ma gondolkodtam el rajta, 3 hónapja szültem, de már ugy néz ki útban a kistesó. Nem a megfelelő időben voltam a párommal és mégis baba lesz. Sors miért nem ajándékozta a babócát,olyannak aki naon szeretné, barátnőm már 1 éve probálkozik,meg se merem neki mondani...ne értsetek félre,naon örülünk a picinek,de olyan jóóó lenne ha mást is megajándékozna a Sors,főleg olyan Nőket,akik naon szeretnének már babót...
2008. okt. 14. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

mert ennek így kell lennie a te esetedben.

örülj neki. És most biztos azért érzed ezt, mert nemrég szültél. Gondolom, hogy akarod a babát csak lehet hamarinak érzed.

ez a kisbaba pedig ajándék nektek, mert szeretitek egymást és jó helye lesz nálatok. Gondolom én..

Jó babázást és babavárást. Gratulálok neked!

5 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 14. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom...

De én olyan vagyok, aki nagyon akar babát, csak már feladta. Mert nincs peteérésem. Most már azon vagyunk a párommal, hogy legyen _egy_ darab érett petém. Semmi mást nem kérek az Élettől. Ezért imádkozunk. A babáról meg már álmodni sem merek... :(

Épp azon gondolkoztam, hogy az hagyján, ha nem érezhetem meg, milyen az, amikor a pocakomban fejlődik, de a hosszabb része, miután már kibújt, a nevelés, - az lételemem. Vonzom a piciket, megnyugodnak nálam, mosolyognak velem. 3 hónapostól a serdülőig... De sajnos az esély, egyelőre nulla. Pedig nem hiszem, hogy boldog lehetek gyermek nélkül, hisz van egy hatalmas, örömteli, energiával teli részem, amit semmi másra nem tudok szentelni..., mert ilyen vagyok, ez vagyok én...

Ez a Sors.

Neked legyen valóban boldog ez a babavárás is!

2008. okt. 14. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi is több, mint 1 éve próbálkozunk. Fél éve kiderült, baj van a hormonommal, kezeljük, de azóta is semmi. Lehet, hogy más baj is van. De én sem értem. Mind a ketten makk egészségesek vagyunk. Se magas vérnyomás, se cukor, se semmi. Csak nem esem teherbe. A Doktorom szerint pár hónap múlva befekszem kivizsgálásra, a Párom is vizsgálják. Csak már kezdek néha elkeseredni.
2008. okt. 14. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ugyanúgy érzek mint az előttem szólók. én is őrülten vágyom egy babára, de úgy látszik nekem nincs szerencsém, és ezt a lapot osztották, amit nem tudok elfogadni. de a kérdezőtől aranyos, hogy azt mondta, miért nem adatik meg annak a baba, aki szeretne. azért ne keseredj el, neked az sors azt a lapot osztotta, valami célja volt a felettünk valónak, hogy neked sikerült újra. örüljetek a babának, és gondolj arra, hogy neked legalább sikerült!jó babázást!!!
2008. okt. 14. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a nehezen teherbeesők táborához.Mi két éve próbálkozom és már annyira el vagyunk kenődve hogy a múltkor azon filóztunk ha sikerülne a baba soha többet nem védekeznénk sőt, úgy szeretnénk kistesót hogy rögtön jöjjön amilyen gyorsan csak lehet.látod neked kérned sem kell. Meglátod nagyon fogod szeretni. Minden jót.
2008. okt. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!