Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek a tünetek alapján ki mit...

Ezek a tünetek alapján ki mit gondol errol az egeszrol?

Figyelt kérdés
Tehát adva van 27-28 napos ciklus. A legutolsó "mensi" is megjelent 5-6 nap helyett 1.5-2 napig tartott sokkal sokkal kevesebb mint amugy de barna illetve piros vér vegyesen. Ez volt április 19. Elozo mensi kezdete marcius 24. Azota neha hanyinger mellfeszules egyaltalan nincs de a jobb mellobol neha cseppek jelennek meg inkabb csak nyomasra.A derekam leszakad az nagyon faj neha mindjart megjon erzes.faradt is vagyok de en mikor nem :) tudom csinaljak tesztet. A kerdesem azert rakom ki mert ma elso vizeletbol csinaltam nem hogy ket csik egy se jelent meg rajta igy max kedden tudok ujat venni. Koszi ha elolvastad es valaszolsz
2017. ápr. 28. 06:45
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

"a jobb mellobol neha cseppek jelennek meg"

Magas lehet a prolaktin szinted, ez egyfajta hormonzavar. Megakadályozhatja a peteérést, ami magyarázat a gyenge menstruációra is. Semmiképp nem terhességre utal, előtej nincs még koraterhességben, sokkal inkább hormonprobléma.

2017. ápr. 28. 06:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Ez megjelenhet csak igy? Soha nem volt még ilyen gondom mindig szabalyos normális ciklusom volt.
2017. ápr. 28. 07:07
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Igen, persze. Minden betegség olyan, hogy tegnap még nincs, aztán egyszercsak megjelenik. Szerintem menj el nőgyógyászhoz, kellene beutaló hormonos vérvételre.

#1 voltam

2017. ápr. 28. 07:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) azt a nőgyogyasz ad? Vagy honnan kell kernem?
2017. ápr. 28. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!