Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elegendő, ha csak a clostit...

Elegendő, ha csak a clostit szedem?

Figyelt kérdés
az orvosom csak clostit írt fel, és nem figyeli a peteérést, nem kapok tüszőrepesztőt. pcos vagyok és az az érzésem, hogy nem veszi komolyan, mert nem bízik benne, hogy terhes lehetek. lapart akar csináltatni, de úgy volt vele, írok már 3 havi adag clostit, de fölösleges. tényleg ennyire nincs így teherbeesésre esélyem?én már teljesen ki vagyok!
2008. okt. 14. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:

A pco gyogyitható. Fél év alatt, merkformin (vagy egyeb hasonló) kúrával. Tudom, fél év, biológiai óra, stb, de sokkal egészségesebb a babának, ha a mamanak nincs felborulva a hormonháztartása.

a pco bár ciszta a neve, igazából egy hormonális megbetegedés, endokrinologus tudja gyogyitani, a nodoki ha nem akarsz gyereket fogamzásgátlót ir fel rá, ha pedig szeretnel gyereket, akkor clostit.

Egy normális szexualis eletet elo parnak havi 20% a van teherbe esni, és ezek a honapok multaval nem adodnak ossze. A clostit harom hónapig lehet szedni, utana szunetet kell tartani.

PCO-sok! gondolkozzatok el ezen, nekem nagyon megérte várni azt a fél évet, sokkal kevesebbet aggódok. Az, hogy a closti segiti a peteérést, attól még a többi rossz dolog megmarad a pco-nak. Tényleg ennyire sok múlik azon a pár hónapon? Utána ráadásul sokkal nagyobb esélyjel lehet teherbe esni (egyaltalan: kulso beavatkozas nelkul van ra esely), homeopatias szerekkel addig lennt is rendbejohetnek a dolgok.

2008. okt. 14. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben sürgősen orvost váltanék. Én is pco-s vagyok és az én dokim hetente nézi ultrahanggal, hogy mi történik odabent a closti hatására. És nem magándokihoz járok. És igenis van esély a teherbeesésre! azért is lenne jó,ha néznék a pé-det, mert akkor tudnád, hogy mikor kell sűrűbben együtt lennetek. A closti pedig nagyon jó, ha az orvos szakszerűen ellenőriz közben.
2008. okt. 14. 14:09
 3/5 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem értem az orvosom, akkor miért nem segít, teljesen összeomlott így is minden bennem, és akkor még az esélyeimet sem adja meg!teljesen padlón vagyok így is, és fáj a sok negatív teszt!:-((
2008. okt. 14. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
a második válaszoló vagyok. tényleg menj el másik dokihoz. Hidd el, hogy egyből máshogy fogod látni a dolgokat, mert máshogy fog hozzád állni. én szurkolok.
2008. okt. 14. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia,én ugyanez az eset vagyok.Milliómegy dolgot kellene csinálnia a dokidnak,pl.petevezetékátfújással kellene kezdenie,hiszen minden hiába van ,ha esetleg a petevezetőid el vannak záródva..Spermavizsgálat a párodnak,rendszeres ultrahang,vérvétel,tüszőrepesztő injekció..ezek az alapok csak.Válts orvost!
2008. okt. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!