Szerintetek a 37. napon nem kellene már a tesztnek kimutatnia a terhességet?
Figyelt kérdés
7darab tesztet csináltam a 28. naptól kezdve (általában ekkor jön meg, de volt 30-32 napos is a ciklusom), párommal a ciklusom 5. napjának reggelén voltunk együtt, megszakítást alkalmaztunk. Azóta gyakran van mindjárt megjön érzés, de semmi több tünet, se menszire se terhességre.2010. máj. 14. 20:38
1/3 anonim válasza:
ha 7 teszt negatív, valószínű, hogy nem vagy terhes. A mensi sok minden miatt kimaradhat. Amúgy én ilyen esetben dokihoz mentem, akkor nem volt baba, kérdeztem, hogy akkor miért nem jött meg, vállat vont, és mondta, hogy 1000oka lehet... Tényleg az a tuti, ha elmész dokihoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Ha hétvégén se lesz semmi változás, akkor elmegyek dokihoz.
2010. máj. 14. 20:46
3/3 anonim válasza:
Én is voltam így, és nem is voltam terhes. Ekkora késésnél nagyon nagy valószínűséggel kimutatná a terhességet, szerintem nem vagy terhes. Amikor én így jártam, két hetet késett, a doki megvizsgált, csinált ultrahangot, és azt mondta minden rendben, semmi gond. Előtte soha nem késett. Rá pár napra meg is jött a mensim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!