Terhes lennek? Vagy most mi van?
Nem vagyok kivancsi az ilyen valaszokra. Tudom vedekezhettunk volna,nem is vagyok ilyen felelotlen,ez volt az elso ilyen alkalom.
Nem fogom megszulni! Ha az is vagyok,akkor elvetetem,nagyon gyorsan.
Kulfoldon elunk,es megcsak vedonohoz se kell szaladgaljak,parom akarna,de en nem!
Elso valaszolo,meg egy het se telt el,es akkor mar kimutatja?
Ha csak most pár napja voltatok együtt hétvégén akkor a tünetek még biztos nincsenek babától! Még a beágyazódás sem történhetett meg illetve nem a legtermékenyebb időpontban voltatok együtt.
Van esély a terhességre de ennyiből nem lehet tudni.
Aktus után 2 hétre csinálj egy tesztet, persze csak ha nem jön meg.
Okes,koszonom szepen.
Remelem megjon.
Nem fogom megszulni! Ha az is vagyok,akkor elvetetem,nagyon gyorsan.
hát bravó. gratulálok te ostoba. remélem nem vagy terhes és nem is leszel,aki igy beszél egy magzatról,aki amugy a saját gyereke lenne,az megsem érdemli,hányinger vagy
Ha nem tetszik a kerdesem,es nem tudsz normalisan valaszolni,nem kell ideirnod,senki nem kivancsi a magzatvedo szentfazek szovegedre. Szamomra akkor gyerek,mikor megszuletik,egyebkent nem.
Hanyinger vagy te esetleg.
Nem erdekel a velemenyed,tr nyugodtan potyogtasd magad korbe ,foglalkozz a sajat meheddel,es eleteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!