Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy terhes lennek?

Panka91 kérdése:

Lehetseges, hogy terhes lennek?

Figyelt kérdés
Tobb eve panik beteg vagyok. Mostanaban nem szedtem a gyogyszerem, bar mar tobb eve csak ritkan veszem be, mivel valamilyen szinten megtanultam kezelni a betegseget. Tobb eve gondom sincs vele. A masik problemam, hogy nehezen esem teherbe. Legalabbis eddig meg nem estem. Ket hete jartam orvosnal, aki nem igen vizsgalt meg. Azert mentem, mert szombati napon nem vedekeztunk a parommal, de idoben kivette csunyan mondva. Viszont hetfoi napon mar ,,megtortent a baleset,,. Elmentem keddi napon a dokimhoz esemeny utani tablettát feliratni. O masnapra hivott vissza, mert elotte tesztet akart csinalni. Masnap meg is csinalta egyszeru tetszcsikkal vizelet mintabol. Aznap be is vettem a gyogyszert. Verszes semmi ilyesmi nem tortent. Viszont megvizsgalni sem vizsgalt.En elmeletileg ugy tudom, hogy egy het a beagyazodas. Egyreszt lehetseges, hogy alig ket nap utan a sima tesztcsik nem mutathatta ki? Mert sok olyan holgy irt arrol, hogy a tabletta ellenere is teherbeestek. Par napja viszont estenkent,es reggelente szedulok, de ugy mintha panikolnek. Tegnap viszont egyik pillanatrol a masikra rosszul lettem az utcan. Olyan szedulest ereztem, mint mikor ram jon a panik roham. Viszont az mar evek ota nem volt. Azota jobban vagyok, de meg mindig szedelgek, hanyingerem van, es megy a hasam. Raadasul azota is tortent kozottunk a parommal megszakitasos kozosules. Lehetseges lenne, hogy esetleg terhes vagyok, es emiatt jon ram a panik szeru rosszullet vagy talan csak magatol? Elnezest, ha buta a kerdes, csak meg nem tortent velem ilyen. Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!

2017. márc. 15. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia szerintem nem vagy terhes viszont a szédületes hányinger hasmenés a pánikodtol van. Ezt csak onnan tudom higy panik beteg voltam gyógyszerek nekem is majd magamtol le tettem 1 ev után teherbe estem 4 honap probalkozas után de semmi pánik nem jott elő nálam még a szulesem kozbe sem pedug 40 +os voltam. Izgulsz idegeskedsz es a pánik roham ettől elő jön íly módon. Nyugi tesztelj ha ugy érzed.
2017. márc. 15. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem igazan stresszeltem pont ezert nem is ertettem.. Azota megerkezett a mikulas bar nem pont ,,annyi,, amennyi szokott, de orulok, hogy megerkezett :D Vegulis biztosan butasag, mivel etvagyam sincs, csak inkabb neha hanyinger, de az etvagy meg gondolom pont forditva kellene legyen.
2017. márc. 26. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes szerintem,hiszen az esemény utáni tabletta szinte biztos védelmet nyújt,csak a fogamzásgátlók nem. ÉS a szédülést kíválthatta az is hogy rá stresszeltél a baba dolgokra.
2017. márc. 26. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem stresszeltem, pont hogy nem jo idoben erkezne csunyan fogalmazva. Azota viszont szuras szeru gorcsos de inkabb nyilamlo fajdalmat szoktam erezni oda lent. De altalaban hamar elmulik. Felfazva x evvel ezelott voltam mar de akkor ilyen szuro fajdalom nem jott. Mindegy, hiszen mell feszules, kivanossag nincs...
2017. ápr. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!