Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőmmel szeretkezés...

A barátnőmmel szeretkezés előtt pettingeltünk, ezalatt az idő alatt én éreztem, hogy távozott belőlem az előváladék, láttam a boxeromon, de viszont gumi nélkül csináltuk. Nem élveztem bele! Lehet-e terhes? Vagy csak felelem?

Figyelt kérdés
Mert mielőtt kivettem, még csak épp, hogy éreztem hogy lassanelelvezek..de nem élveztem el, majd csak rá olyan 10-15 mp-re..tehát nem élveztem belé, de ez egy szerdai nap volt..és rá péntekre elkezdett fájni a hasa, de már előtte is voltak ilyen gondjai(hasi fájdalmak)lent fáj nagyon a hasa..meg néha középen..lehet terhes lett?!..semmi esélyt nem látok, vagy mégis? 16 éves ő én 19

2017. ápr. 25. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

XD

Még a Maunika sóban is hallottak az óccerről!

2017. ápr. 25. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Ezt már többen írták, de megerősítem: lehet terhes.

Az erős alhasi fájdalom a másik ok, amiért érdemes gumit húzni. Valószínűleg elkapott valamit. Annak gyorsabban jelentkeznek a tünetei. És akkor is hordozhatsz akár több betegséget is, ha neked nincs tüneted.

Menstruáció alatti szextől akkor is lehet méhgyulladása, ha egyébként egyikőtök sem beteg.

Nőgyógyászatra kéne menni. Ha már ott jár, írasson tablettát. Sokkal olcsóbb, mint egy abortusz!

2017. ápr. 25. 19:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet terhes, igen. De ahelyett, hogy olyanokat kérdezgetsz, akik nem látnak bele a barátnődbe, inkább vegyél neki a dm-ben egy terhességi tesztet.
2017. ápr. 25. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Már nem azért,de 19 évesen,érettségivel(vagy az előtt)ennyi eszed van?

Könyörgöm,biosz tananyag,általánosban biológián is tanultok a szexről,van felvilágosítás,aztán gimiben megint tanultok a szexről-fogantatásról csak részletesebben...

2017. ápr. 26. 01:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom máshol hogy van, de nálunk bioszórán csak a menstruációról beszéltek, és egy minimálisat az óvszerhasználatról. Egy szó sem esett szexről, előváladékről, másfajta védekezési módszerekről. Amíg olyan prűdök a tanárok, hogy nem merik kimondani sem, hogy "pénisz", ne várjatok nagy felvilágosítást.

Nem mintha kizárólag az iskola dolga lenne, de sajnos a szülők is ugyanilyen prűdek, a legtöbb családban tabutéma a szex.

2017. ápr. 26. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
két hét múlva teszteljen, és megtudjuk, lehet e szép neveket ajánlani :)
2017. ápr. 26. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Igen, lehet terhes. (a terhesség az elején nem fáj... :)

2. A barátnőd keressen fel egy nőgyógyászt, hogy a betegségéből (felfázás, bakteriális fertőzés, Streptococcus v. más, ami sokszor a pénisz 'irritációjától' (attól, hogy Te ki-be mozgatod) még súlyosbodik) kigyógyuljon.

Valószínűleg azelőtt is fennállt, de általad még nagyobb területen/ mértékben elterjed. Szegény lány...

3. Amint azt korábban is írták, Te jó eséllyel lehetsz hordozó, anélkül, h. tüneteid lennének. Tehát nem kizárt, hogy ha pl. antibiotikumot kap, neked is kell majd szedned egy kúrát (3-5 szem). Tedd meg érte (ja, és gavallérként álld a költségeket, mert nagy valószínűséggel te vagy a ludas)!

4. Ha rendszeres nemi életet éltek, szedjen tablettát a barátnőd! (Fizesd neki! Nem olcsó, de olcsóbb mint a gyerektartás, és nem olyan szörnyű, mint az abortusz!)

5. Használj óvszert! Legalább addig, míg teljesen kigyógyul a megbetegedéséből, ill. amíg hatni kezd az anti-baby (kb. 1 hónap).

5. Sürgősen pótoljátok az anatómiai, biológiai, szexuális tudásbeli hiányosságaitokat. Ha eljön a világvége, nehogy hülyén haljatok meg.

6. Azt gondolom, nőként arra adott ráutaló magatartással engedélyt neked, h. a vagináját ...d meg, ne az életét el.

2017. ápr. 28. 20:27
 18/18 anonim ***** válasza:
23%
Persze, biztos valami fertőzés, és biztos a srác a "ludas", és ő fizessen mindent, és neki engedélyezve van a vagina.. :)))) utolsó te még ugye szűz vagy?
2017. ápr. 29. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!