Ha pozitivat teszteltem de allandoan "mindjart megjon" erzesem van, mire szamitsak?
Figyelt kérdés
30 naposak a ciklusaim, tegnap-ma kellett volna megjojjon, de 3 napja furcsa enyhebb mindjart megjon erzesem van, de semmi. a tesztet most vegeztem delutan es jol lathato bar halvany 2 csikos. nagyon orulok, de miert szurkal a petefeszkem es fajdogal tompan a hasam?2010. máj. 14. 14:10
1/7 anonim válasza:
Gratulálok, akkor bizony baba! Én is így voltam, nekem eléggé fájdogált, szurkált a hasam, de ez normális, ne izgulj. Nem fog megjönni, de még egy darabig ezt fogod érezni. Nekem egy hete kellett volna megjönnie, poz. a teszt, és most már nincs ez az érzés, csak néha.
2/7 anonim válasza:
Teljesen normalis, szedj MagneB6-ot, nekem is segitett.
3/7 anonim válasza:
ez természetes, ez a mindjárt megjön érzés még jó ideig el fog kísérni :)
nagyon gratulálok, sokat pihenj.
a szurkálás és tompa fájdalomérzet és normális, változnak a hormonok, a méh stb.
csak az erős görcs a gond.
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!nem tudtam, hogy a tompa fajdalom rendben van.
2010. máj. 14. 14:22
5/7 anonim válasza:
Szia gratulálok a görcsölés még normális, ha vérzést tapasztalsz akkor írány a nőgyógyászat. Én a legelejétől görcsölök és fájásaim vannak, a nőgyógyászom sok pihenést és Magne B6-ott javasolt.
26 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
ha erős görcs, vérzés, barnázást tapasztalsz akkor irány az ügyelet, amúgy boldog babavárást.
7/7 anonim válasza:
Szia! Én is megijedtem, a tompa fájdalom, és a szurkálás miatt, de már tudom én is hogy normális. Ne aggódj, csak a tested felkészül a babára. Én poz. teszt előtt minden nap azt hittem, hogy ma tuti megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!