Megnéznétek a görbémet? Tudom, hogy feltettem már, azóta így alakult.
Figyelt kérdés
30 napra "megjött", de csak 3 napig tartott és nagyon kevés volt. Aztán ma meg akartam nyugtatni magam, hogy csinálok egy ovu tesztet (mert egy hétig pozitív volt előtte), biztos voltam benne, hogy negatív lesz...de ott virít a második csík, ráadásul 11 órakor csináltam, nem is este. Van valakinek valami ötlete?2010. máj. 14. 11:38
11/16 anonim válasza:
Hát igen, ez fura. Május 2-ig én is +nak látom, de utána már nem, csak a mait. Bármi lehet, pár nap múlva csinálj egy hcg-tesztet szerintem.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy segítettél. Nincs valami ötleted mitől lehet?
2010. máj. 14. 16:22
13/16 anonim válasza:
A görbe alapján nem vagyok biztos, hogy volt ovud egyáltalán, de lehet, hogy késői volt a hőleeséskor (a vérzésnél). Ha így van, akkor a + ovuteszt jelenthet jót is, de azért még ne éld bele magad.
14/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem az a valószínűbb, hogy teljesen meg van bolondulva a szervezetem. Szerintem sem volt ovum, de akkor most mi a fene van? Megjön majd rendesen és kezdődik egy normális ciklus végre? Vagy vegyem úgy ezt a három napos vérzést, hogy megjött és ez most egy új ciklusnak számít?
2010. máj. 14. 16:35
15/16 anonim válasza:
Sajnos ez is egy lehetőség...:(
16/16 A kérdező kommentje:
Na majd kiderül, előbb-utóbb csak megjön rendesen. Mindenesetre kedden megyek dokihoz, úgyis meg kell csináltatnom a rákszűrést, majd rákérdezek. Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 14. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!