Megnéznétek a görbémet? Tudom, hogy feltettem már, azóta így alakult.
Figyelt kérdés
30 napra "megjött", de csak 3 napig tartott és nagyon kevés volt. Aztán ma meg akartam nyugtatni magam, hogy csinálok egy ovu tesztet (mert egy hétig pozitív volt előtte), biztos voltam benne, hogy negatív lesz...de ott virít a második csík, ráadásul 11 órakor csináltam, nem is este. Van valakinek valami ötlete?2010. máj. 14. 11:38
2/16 anonim válasza:
terhességi tesztet nem is próbáltál?
3/16 A kérdező kommentje:
Dehogynem! 2 nappal ezelőtt, de negatív volt.
2010. máj. 14. 11:42
4/16 anonim válasza:
Szia szerintem még nem volt ovud,bár ott a pozi teszt,de nem ment fel a hőd.Szerintem a tüszőrepedés nem történt meg,bár lehet nem jól látom.
5/16 anonim válasza:
valószínűleg ez egy kicsit megbolydult ciklus. még nem volt pé-d, lehet, hogy mécs csak lesz valamikor.
de látom az előző rendben volt. mert a hossza is jó, meg magasan volt menzesz előtt a hőd.
remélem nemsokára rendeződnek a dolgaid. mindenkinek előfordul egy-egy zizis ciklus.
6/16 A kérdező kommentje:
Februárban és márciusban is normális görbéim voltak. Ez meg... De miért pozitív az ovu teszt állandóan? Eddig 1 vagy 2 nap volt, aztán egyértelmű negatív lett. Nem tudom eldönteni, hogy próbálkozik a szervezetem, vagy valami más baj van. Már kezdek beleőrülni.
2010. máj. 14. 11:54
7/16 anonim válasza:
Második csík majdnem mindig ott van, csak halvány. Azt mondod, neked erősebb, mint a kontroll, vagy majdnem ugyanolyan? Nem kötekedni akarok, de sokan nem ismerik a különbséget, hogy mikor + az ovuteszt igaziból.
8/16 A kérdező kommentje:
Ez tuti pozitív. Erősebb a második csík. Előző hónapokban is használtam, akkor is sikerült megkülönböztetnem. A legnagyobb jóindulattal sem mondhatnám még egyformának sem.
2010. máj. 14. 15:55
9/16 A kérdező kommentje:
Remélem sikerült, ha mégsem bocsi. Ezek az ovutesztek, amiket csináltam, rajta vannak a dátumok (volt, hogy két félét is egy nap).
2010. máj. 14. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!