Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek újra a görbémet?...

Megnéznétek újra a görbémet? Pár napja már feltettem, és akkor olyan válaszokat kaptam, hogy nem babás.

Figyelt kérdés

[link]

Talán az a hőleesés a beágyazódás lehetett,mert ma reggel pozitívat teszteltem.

Most erősebb pozi volt mint múlt hónapban,ezért úgy gondolom most jobban megtapadt.Mit gondoltok???

2009. júl. 17. 09:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen tesztet csinálsz? Dokinál voltál azzal, hogy legutóbb + teszt után jött meg? Lehet valamit tudna tenni, hogy megmaradjon a baba! Drukkolok Nektek!
2009. júl. 17. 09:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ,a múlt hónapban a doki nem is látott terhességet,és a labor teszt is neg lett.Szóval nem is voltam terhes-szerinte!

De én éreztem,és most is,csak most erősebb pozitív a teszt,és ezért remélem,hogy ez a baba megmarad.

2009. júl. 17. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!