Olyanok válaszát várom, akik több hónapja vezetik a hőgörbéjüket! Igaz ez?
Első hónap ez amióta vezetem a hőgörbémet, április 29-én volt meg utoljára, az ovulációm a 12 ciklusnapon volt,tehát 10.-én, azt olvastam, hogy ovu után 14 napra jön meg. Ez igaz? Akkor kb 24-25.-én számíthatok menstruációra? Nekem átlagban 29 naposak a ciklusaim, de ha ez igaz, hogy ovu után 14 napra meg szokott jönni akkor hamarabb számítsak rá?Eredetileg május 28.ra nem várnám..de így felvetődött bennem a kérdés, hogy jól gondolom -e. Lehet kusza kicsit a kérdés de szeretném olyanok válaszát olvasni akik több hónapja vezetik a hőjüket és tudják ,hogy ez tényleg így van -e.Nagyon szeretnénk a párommal közös babát:)
Jelenleg így alakul a görbém:
Az enyém ílyen, nekem 30.án volt vérzésem.
Szerintem nem jól húzta be neked, mert később volt 1-2 nappal a peteérés, ahoz számolj 14 napot.
Igaz a 14 nap, de átlagban.
Úgy hívják ezt az időszakot, hogy luteális fázis, és átlagosan 14 nap, de a normális tarománya 12-16 nap. Tehát van nő, akinek ovu után 12 napra jön meg (ilyen vagyok én), és van, akinek ovu után 16 napra. Ennél hosszabb luteális fázis nincs, rövidebb azonban van, és az már kóros, azzal nemigen lehet teherbe esni.
Jó babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!