Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inkább reggel vagy már eltelt...

Inkább reggel vagy már eltelt annyi idő, hogy most is jó? Azok válaszát várom, aki este csinált tesztet! Bővebben lent:

Figyelt kérdés
Most akarom megcsinálni a tesztem. Dec. 2-án volt az utolsó mensz. Együtt voltunk a párommal(megszakításos módszer)de most 7 napot késik. Ha terhes lennék már most este is kimutatná? Tudom bután hangzik,de ki milyen teszttel kapott + este?
2011. jan. 6. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem dec. 6-án volt meg utóljára,és már van + tesztem,igaz,nem este csináltam. de a nem várt mensi előtti reggelen nagyon hamar kimutatta a 25-ös teszt.

Mivel neked már 7 napot késik,így az esti teszt ki kell hogy mutassa ha terhes vagy.

A tesztek ugyanis a beágyazódás utáni 3, napon már bármilyen napszakban kimutatják. Te már azon jócskán túl vagy:)

2011. jan. 6. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kimutatta délután is.
2011. jan. 6. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, és Medi-lab volt, 20-as.
2011. jan. 6. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan nem bírsz várni egy alvásnyi időt, hogy biztos jó eredményt kapj?
2011. jan. 6. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkoriban anno én sem bírtam ki másnap reggelig és este csináltam tesztet,ami kimutatta a második csíkot. Vaterás tesztem volt.

Ha van teszted otthon,akkor miért ne?

7nap késés után már bőven ki kell,hogy mutassa.

Drukkolok!!!

Írd meg,mi újság!!!

2011. jan. 6. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Bármelyik teszt kimutatja már.Írd meg az eredményt!

Drukkolunk!!!

2011. jan. 6. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is simán kimutatta délután 4nap késésnél,szerintem tesztelj!!!!Drukkolok!!!:))
2011. jan. 7. 10:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap este csináltam egy tesztet, ami - lett. Ma délután mintha megjött volna. Azért nem tudom eldönteni, mert szinte nem is vér, hanem olyan sötét barnás és olyan pecsételős. Most akkor már nem is tudom mi van. Ez már biztos nem baba? Most mit csináljak?
2011. jan. 7. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Várj holnapig,akkor már úgyis meglátod megjött-e rendesen, vagy sem.aztán ha nem vagy biztos akkor tesztelj!!
2011. jan. 7. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!