Fürdetés reggel!? Érvek, ellenérvek. Mindenki válaszát várom.
Nálunk este. Ez a nap levezetése, így alakítottuk ki:)
Nem mellesleg minden nap ágyat kéne húznom, ha a játszótér után egyből menne aludni, és csak reggel fürdene. Plusz ha reggel fürdik, és megyünk valahová, könnyen megfázhat.
Szerintem azért jó este fürdetni, mert ezzel meg tudod kezdeni az esti rutint. A babád pedig idővel tudni fogja, hogy na most kell lelassítani és szundikálni.
Eszembe nem jutott, hogy reggel fürdessem, bár a kórházban úgy csinálták. Nekem egyáltalán nem jön be, hogy este úgy fektessem le a gyereket, hogy rajta van az egész nap összeszedett "kosz".
1 éves kisfiú anyukája
Este jobb fürdeni szerintem, mert lemosod magadról az aznap piszkát, és belefekszel a tiszta pizsamádban a tiszta ágyadba.
Egy jó játszóterezés után eszembe se jutna berakni a lányomat az ágyba. De a kisbabák is, akik még nem járnak játszótérre, egész napos kaki, pisi, fogdossák őket, lekajálják magukat, lebukják magukat, stb...
Én praktikusabbnak tartom az esti fürdetést.A nyáron bizony néha olyan piszkos volt a kisfiam,hogy alig látszott ki alóla :) így elképzelhetetlen volt,hogy ne csutakoljam le lefekvés előtt.Szintén fontos,hogy számunkra is a nap lezárása,sokkal kellemesebb tisztán az ágyba bújni-szerintem.
Persze,ha csak reggel oldható meg,pl.egy kisebb csecsemő esetében,aki nem piszkolja magát agyonvissza,akkor azzal sincs baj.
Sziasztok!Köszönöm az eddigi válaszokat ,és várok még!
A kérdés azért merült fel,mert 3 és fél hónapos babám az esti fürcsire már totálkáros!!!Ordít!Alig tudom felöltöztetni:(((Teljesen kiakadunk mire a kajcsihoz jut!Minden másnap fürdünk csak,súlyos bőrproblémák miatt!!!De egy kín szenvedés az egész!Eleve esténként már iszonyat nyűgös!Reggel meg olyan nagyon jókedvű mindig!Ezért fodult meg a fejemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!