Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fürdetés reggel!? Érvek,...

Fürdetés reggel!? Érvek, ellenérvek. Mindenki válaszát várom.

Figyelt kérdés
Előre is köszi!
2010. okt. 16. 13:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj vele..ha közvetlen utánna nem kell kimenni vele a hidegbe...nálunk is volt már olyan hogy nagyon nyügös,fáradt volt a fiam már este és nem akartam még a fürdetéssel,,kínozni"..megetettem tisztába tettem és a fürdés átcsuszott reggelre...
2010. okt. 16. 13:49
 2/19 anonim ***** válasza:

Nálunk este. Ez a nap levezetése, így alakítottuk ki:)

Nem mellesleg minden nap ágyat kéne húznom, ha a játszótér után egyből menne aludni, és csak reggel fürdene. Plusz ha reggel fürdik, és megyünk valahová, könnyen megfázhat.

2010. okt. 16. 13:49
 3/19 anonim ***** válasza:

Szerintem azért jó este fürdetni, mert ezzel meg tudod kezdeni az esti rutint. A babád pedig idővel tudni fogja, hogy na most kell lelassítani és szundikálni.

Eszembe nem jutott, hogy reggel fürdessem, bár a kórházban úgy csinálták. Nekem egyáltalán nem jön be, hogy este úgy fektessem le a gyereket, hogy rajta van az egész nap összeszedett "kosz".

1 éves kisfiú anyukája

2010. okt. 16. 13:51
 4/19 anonim ***** válasza:

Este jobb fürdeni szerintem, mert lemosod magadról az aznap piszkát, és belefekszel a tiszta pizsamádban a tiszta ágyadba.

Egy jó játszóterezés után eszembe se jutna berakni a lányomat az ágyba. De a kisbabák is, akik még nem járnak játszótérre, egész napos kaki, pisi, fogdossák őket, lekajálják magukat, lebukják magukat, stb...

2010. okt. 16. 13:51
 5/19 anonim ***** válasza:

Én praktikusabbnak tartom az esti fürdetést.A nyáron bizony néha olyan piszkos volt a kisfiam,hogy alig látszott ki alóla :) így elképzelhetetlen volt,hogy ne csutakoljam le lefekvés előtt.Szintén fontos,hogy számunkra is a nap lezárása,sokkal kellemesebb tisztán az ágyba bújni-szerintem.

Persze,ha csak reggel oldható meg,pl.egy kisebb csecsemő esetében,aki nem piszkolja magát agyonvissza,akkor azzal sincs baj.

2010. okt. 16. 13:55
 6/19 anonim ***** válasza:
Amiket eddig írtak hozzátenném, hogy a gyermek számára is sokkal nyugtatóbb és kellemesebb az alvás, könnyebb az elalvás ha este van a fürdés.
2010. okt. 16. 13:55
 7/19 anonim ***** válasza:
Én ezt nem is nagyon értem, akkor piszkosan fekszik le a tiszta ágyba?
2010. okt. 16. 14:05
 8/19 anonim ***** válasza:
Én sem tudom elképzelni, hogy miután egész nap csúszik-mászik, koszos lesz, meg pisil-kakil, utána így fürdetés nélkül berakjam a tiszta ágyba.
2010. okt. 16. 14:06
 9/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm az eddigi válaszokat ,és várok még!

A kérdés azért merült fel,mert 3 és fél hónapos babám az esti fürcsire már totálkáros!!!Ordít!Alig tudom felöltöztetni:(((Teljesen kiakadunk mire a kajcsihoz jut!Minden másnap fürdünk csak,súlyos bőrproblémák miatt!!!De egy kín szenvedés az egész!Eleve esténként már iszonyat nyűgös!Reggel meg olyan nagyon jókedvű mindig!Ezért fodult meg a fejemben...

2010. okt. 16. 14:18
 10/19 anonim ***** válasza:
Miért nem hozod inkább előre a fürdetés időpontját? Amikor még nem totálkáros a kicsi? Majd ha nagyobb lesz, visszatolhatod. A fiamat 3 hónapos korában 6-kor fürdettük:)
2010. okt. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!