Fürdetés reggel!? Érvek, ellenérvek. Mindenki válaszát várom.
Nem feltétlen kell az estét szó szerint venni. Bepróbálkozhatsz valamivel korábbi időpontban is, mondjuk 4-6 óra körül, hátha jobb.
Egyébként a legtöbb gyerek végigordítja a fürdetést.
Igen!Ezt is megpróbáltam,de annak meg az lett a vége,hogy 7-kor fürdettem és el is aludt!Éjszaka meg 5x6x kelt enni!:(
Apa fél 9-re ér haza és akkor fürdetünk,és így csak 2x kel enni!Nagyon fáradt vagyok,megmondom őszinténTBár más is biztos így van ezzel!:)És egyedül meg nagyon nehéz volt fürdetni,mert elég nagy baba is,és még nincs olyan nagyon jó tartása,így apával csináltuk eddig!Annyira kivagyok és úgy sajnálom csórikámat!Nem is fürdés közben sír,hanem utána míg töröljük meg öltözünk!De nem is akárhogy,hanem mint akit nyúznak!A reggeli fürdéssel meg tényleg az a baj,hogy ha már nagyobb lesz és bepiszkolja magát,muszály lenne este fürdetni megint és akkor negint borulna a napirendje!:(((ÁÁÁ nem tudom mitévő legyek!Egyébként sincs semmi rendszer abban amit csinál:(((És nem is hagyja,hogy kialakítsam!Pedig én mindig szinte órarend szerint éltem,és most a Drágámnak ezt nem tudom megtanítani!Igazodnék én hozzá,de nem hagyja!2x nem csinál valamit még csak hasonlóan sem!
ahogy nektek jó! szerintem tökre mindegy! hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai.
nálunk az esti fürdetés vált be, nagyon fontos eleme a napirendünknek. ezután már csak vacsi és alvás van. és ezt pontosan tudja a fiam.
ha nektek reggel jobb, fürdesd akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!