Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fürdetés reggel!? Érvek,...

Fürdetés reggel!? Érvek, ellenérvek. Mindenki válaszát várom.

Figyelt kérdés
Előre is köszi!
2010. okt. 16. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell az estét szó szerint venni. Bepróbálkozhatsz valamivel korábbi időpontban is, mondjuk 4-6 óra körül, hátha jobb.

Egyébként a legtöbb gyerek végigordítja a fürdetést.

2010. okt. 16. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Hozd előrébb a fürcsi időpontját, amikor még jó kedve van.
2010. okt. 16. 14:34
 13/19 A kérdező kommentje:

Igen!Ezt is megpróbáltam,de annak meg az lett a vége,hogy 7-kor fürdettem és el is aludt!Éjszaka meg 5x6x kelt enni!:(

Apa fél 9-re ér haza és akkor fürdetünk,és így csak 2x kel enni!Nagyon fáradt vagyok,megmondom őszinténTBár más is biztos így van ezzel!:)És egyedül meg nagyon nehéz volt fürdetni,mert elég nagy baba is,és még nincs olyan nagyon jó tartása,így apával csináltuk eddig!Annyira kivagyok és úgy sajnálom csórikámat!Nem is fürdés közben sír,hanem utána míg töröljük meg öltözünk!De nem is akárhogy,hanem mint akit nyúznak!A reggeli fürdéssel meg tényleg az a baj,hogy ha már nagyobb lesz és bepiszkolja magát,muszály lenne este fürdetni megint és akkor negint borulna a napirendje!:(((ÁÁÁ nem tudom mitévő legyek!Egyébként sincs semmi rendszer abban amit csinál:(((És nem is hagyja,hogy kialakítsam!Pedig én mindig szinte órarend szerint éltem,és most a Drágámnak ezt nem tudom megtanítani!Igazodnék én hozzá,de nem hagyja!2x nem csinál valamit még csak hasonlóan sem!

2010. okt. 16. 14:43
 14/19 anonim ***** válasza:
[link] Szia a második bekezdésben megtalálod a kérdésedre a választ!
2010. okt. 16. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Legyél kitartóbb,sztem mindenképp este fürdess.legfeljebb az időponton változtass.Lehet h nem tetszik neki a víz hőfoka,kisérletezz,sokszor banális probléma áll a háttérben.Amúgy én azt is olvastam,h a víz energetikai szempontból is fontos,nem csak a testet tisztítja,hanem a lelket is,elmossa azokat a káros energiákat,amik a nap folyamán érik az embert,akár séta közben is hány ember "energiája" éri a gyereket...Ellazítja az izmokat,élénkíti a vérkeringést,nyirokkeringést,könnyebben távoznak a salakanyagok,hozzájárul a könnyebb emésztéshez.
2010. okt. 16. 16:11
 16/19 anonim ***** válasza:

ahogy nektek jó! szerintem tökre mindegy! hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai.

nálunk az esti fürdetés vált be, nagyon fontos eleme a napirendünknek. ezután már csak vacsi és alvás van. és ezt pontosan tudja a fiam.

ha nektek reggel jobb, fürdesd akkor.

2010. okt. 16. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én reggel fürdetem a kisfiamat. Azért alakult így, mert az első hónapban apa is segített, és mivel este még nincs itthon emberi időben, reggelre tettük. Azóta úgy megszoktam, hogy nem bírok átállni az esti fürdetésre. Valahogy elidndítja a napot, megvan a kis rituálénk, felpürget engem is és a fiamat is. Amikor összekoszolja magát nagyon, este is megfürdetem. Szóval szerintem megszokás kérdése, és attól függ, hogy alakítod ki a napirendet.
2010. okt. 16. 22:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindig este fürdettem őket! A kisebbik láyom volt ilyen nagyon orditos! Viszont én rájöttema fürdés utáni ciciért ordit!Én mindig ugy csináltam hogy kapott egy kis cicit,persze nem agyon zabáltatam:)Csak hogy mégis valami! Utánna fürdés,etetés,Büfiztetés és betettem az ágyba! Pik-pak elaludt!Akkor pedig megfürdettem a nagyobikat!Most sem fogom másképp csinálni,5 hét mulva érkezik a kisöcsike! Jaj még elfelejtettem én egyedül szeretm fürdetni nem szerettem ha a mama vagy apa ott gügyög hozzá még annyira sem haladtunk volna!Kitartás!
2010. okt. 17. 12:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. okt. 17. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!