Hónap végére nem várók! Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Én 26.-ra nem várom, első próbálkozós hónap, második baba. Nem vagyok türelmes tipus, már előre látom, hogy hamarabb fogok tesztelni. Első babánál három nappal nem várt előtt pozi lett a teszt. :)2017. ápr. 19. 12:19
41/74 anonim válasza:
38as vagyok! Nekem megjött tegnap este :( drukkolok a többieknek
42/74 A kérdező kommentje:
Sajnálom 38-as! :( Drukkolok, hogy következő hónapban összejöjjön!! :) 40-es, drukkolok Neked is, te mikor tesztelsz? :)
2017. ápr. 25. 07:40
43/74 anonim válasza:
6os vagyok.Jostesztelt már kozuletek valaki?
44/74 A kérdező kommentje:
Szia 6-os. Én még nem, bár eljátszottam már a gondolattal. :) Te most akrsz majd, vagy már csinálod?
2017. ápr. 25. 08:39
45/74 anonim válasza:
Már elkezdtem tegnap.Ma vagyok a 9.dpon.A mai mintha erősebb lett volna,mint a tegnapi,de nem nagyon hiszek benne.
46/74 anonim válasza:
Sziasztok, 3aska vagyok :-D
Én holnap gondoltam ellőni egy 10-es tesztet. Holnap lesz 11 dpo. Tudom korai és sanszos h ha negatív lesz csalódom. Még reggelig alszom rá de már nem vagyok türelmes :-)
Veletek mizu? Tünetek?
47/74 anonim válasza:
40es vagyok. Igazság szerint én egy picit gondban vagyok, mmert elözö mensim plusz két nap volt, de ez a két nap nem is igazán mensi volt hanem minimális barnázás. 28 napos ciklusaim vannak és eszerint ma vagyis 25én kellene/kellett volna megjönnie, és én ezt a plusz két napot hozzásuámoltam a ciklushoz, tehát így jött ki a 27-e. Kivárom a csütörtököt mi lesz, ha nem jön meg pénteken tesztelek. Amúgy mindig pontosan jön meg, épp ezért zavart be most ez a két nap. A cicifájás mindig mensi elötti vagy mensi napján múlik el és most sem érzem már. Remélem érthetöen tudtam leírni 😊
48/74 anonim válasza:
Ja és azt kihagytam, hogy ma szurkált apetefészkem körül. Nem tudom ez mennyire jelent jót. Pár nap és kiderül
49/74 A kérdező kommentje:
3,6,40-es drukk, drukk!! :) Tesztelj, de tényleg ne keseredj el, ha nega lesz, még van idő. :) Én is ma vártam a teszt csomagot, még nem érkezett meg, remélem holnap, és csinálok is egyet. A jóstesztben nem bízom nagyon én sem, de remélem neked jót jelez! Két napja furcsán görcsölget a hasam, amiben annyi a fura, hogy csak aznap szokott, mikor megjön. De tényleg nem tudok alapozni semmire, hiszen még szoptatok, a ciklusom nem állt be. Szóval marad a várakozás. :) Írjatok, amint van valami! Képet is szívesen látok! :)
2017. ápr. 25. 19:42
50/74 anonim válasza:
Ismét 6os..Én ma délután barnaztam kicsit és enyhén gorcsolgetek.Remélem ez jó jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!