Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hónap végére nem várók!...

Hónap végére nem várók! Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Én 26.-ra nem várom, első próbálkozós hónap, második baba. Nem vagyok türelmes tipus, már előre látom, hogy hamarabb fogok tesztelni. Első babánál három nappal nem várt előtt pozi lett a teszt. :)

2017. ápr. 19. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
Köszönöm a bíztatást :) bízunk benne hogy összejön:)
2017. ápr. 21. 13:47
 22/74 A kérdező kommentje:
Hogy érzitek magatokat csajok? :) Nálam semmi nincs, játszok a gondolattal, hogy holnap reggel, bár tudom, hogy korai, tesztelek egyet. Nálatokmi újság? :)
2017. ápr. 22. 13:46
 23/74 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én tegnapra - mára nem vártam, ez a 6. hónap volt. Reggel pozitív lett a teszt :) Mindenkinek sok sikert, mielőbbi + tesztet.

X

2017. ápr. 22. 14:13
 24/74 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó!! :) Boldog babavárást!! :)
2017. ápr. 22. 14:47
 25/74 anonim ***** válasza:

Sziasztok. 3as vagyok.

Buta kérdés lesz. :-)

Az előző menzeszem 3napos volt április elején. Ha akkor megfogan akkor most a 6.hét körül járnék, de akkor az ovu teszt nem úgy működött volna ahogy kell neki ugye? Mármint rendesen halványról pozitívra majd újra halványra váltott.

Csak mert az új ciklus szerint 6.dpon járok de olyan rosszul vagyok, szédülés hányinger, ami még nagyon nem amiatt lenne.

Mit gondoltok?

Remélem nem írtam le bután.:-)

2017. ápr. 22. 18:52
 26/74 A kérdező kommentje:
Szia 3-as! :) Hirtelen párszor át kellett olvasnom... :D Szerintem kicsit korai ezeket a tüneteket érezned, de nem tudom... Ha nagyon nem bírod ki, tesztelj egyet, csak ne csalódj, ha negatív. Még sok idő van május 2.-ig. :) Drukkolok! :)
2017. ápr. 22. 19:35
 27/74 anonim ***** válasza:

Igen azt tudom,,hogy ez biztos nem az.

Arra gondoltam talán előző hónapban és a kevés mensi nem számított, de megcsináltam a tesztet és persze negatív :-D

2017. ápr. 22. 19:37
 28/74 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen az amikor az ember nagyon akarja...:) Tudom milyen érzés :D Na de még most bármi lehet majd, csak türelem. :)
2017. ápr. 22. 19:52
 29/74 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz ilyen korán, még épp a beágyazódás környékén a mellfájdalom akár lehet attól?

Kb most kezdődne. Vasárnap volt ovum.

2017. ápr. 22. 20:09
 30/74 A kérdező kommentje:
Lehet attól is. Ezt így előre úgysem tudhatjuk. :) Én még ritka hasszúrkán kívűl semmit nem érzek, de az is bármi lehet.
2017. ápr. 23. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!