Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hónap végére nem várók!...

Hónap végére nem várók! Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Én 26.-ra nem várom, első próbálkozós hónap, második baba. Nem vagyok türelmes tipus, már előre látom, hogy hamarabb fogok tesztelni. Első babánál három nappal nem várt előtt pozi lett a teszt. :)

2017. ápr. 19. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Hát én tegnap este illetve ma is barnázok.Sajnos vérhigítót szedek (4 hónapja és azóta nem szedem a fogamzásgátlót) és próbálom mindig arra fogni a fura mensit. Múlt hónapban fél napig barnáztam most 1 napig. Ráadásul előbb is jött :(

Nektek megy a a drukk csajok!

2017. ápr. 20. 09:13
 12/74 A kérdező kommentje:
Sajnálom első! :\ Azért majd írj a későbbiekben is, hogy mi újság veled!
2017. ápr. 20. 17:34
 13/74 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! 24re nem várom:)

3dik napja hol gyengébb hol erősebb has szúrka alul bal oldalt, ma hányinger rossz közérzet! 4hónapja próbálkozunk első babóca lenne!:) Drukkolok mindenkinek:)

2017. ápr. 20. 17:40
 14/74 anonim ***** válasza:

Barnázás az gyanús, ha máskor erős szokott lenni.

Éreztek amúgy vmit?

Nekem székrekedésem van napok óta, a terhességeim alatt végig az volt, pedig ha egy kicsit is nehezebb étel valami már meghajt. Tesztet ma vettem de csak hétfő vagy kedd reggel fogok. (hétfőre nem váró 3. babás vagyok)

2017. ápr. 20. 17:55
 15/74 anonim ***** válasza:

1. vagyok újra

Még mindig csak barnázás, már tegnap kora délután óta. Máskor pár órán belül megjön.

Lassan meg kell látogatnom az orvost.

Mindenkinek szurkolok!

2017. ápr. 20. 18:55
 16/74 A kérdező kommentje:
13-as, Neked is drukkolok. :) Az első terhességemnél én is barnáztam, de csak nagyon minimális volt, egy napig. Biztonság kedvéért Utrot kellett szednem. Én még nem érzek semmit, kisebb görcsök, néha émelygés, de ezeket nem tudombe semminek. Az eső babánál az volt a furcsa, hogy semmi tünetem nem volt, de tényleg semmi. Nekem van egy olyan érzésem, hogy most nem jött össze. :\ Bár van még idő szerdáig...Ti mikor teszteltek?
2017. ápr. 21. 07:38
 17/74 anonim ***** válasza:

9# vagyok. Sajnos a nem vártnál 2nappal hamarabb megjött :(

Talán majd a jövő hónapban! :/

Mindnekinek drukkolok!! :)

2017. ápr. 21. 11:37
 18/74 A kérdező kommentje:
Sajnálom 9-es! :\
2017. ápr. 21. 11:42
 19/74 anonim ***** válasza:
13as vagyok! Már kevesebbet van has szúrka is meg a hányinger is elmúlt! Mellfájdalom viszont csak két oldalt már majdnem a hónaljnál! Félek hogy megjön hétfőn:/ szerintem megint nem sikerült :/ ti hogy vagytok csajok?
2017. ápr. 21. 12:58
 20/74 A kérdező kommentje:
13-as, az hogy elmúltak a tünetek, szerintem nem jelent semmit, első babánál nekem a pozi tesztig semmi nem volt. :) Továbbra is drukkolok Neked! :)
2017. ápr. 21. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!