Mire figyeljek ha az ovuláción túl vagyok és babaprojektben vagyunk? Bővebben lent?
:-D
Ááá,ne írj légyszi privit,mert sírva fetrengek rajta!! Majd fuss neki újra ennek a magyar nyelvtani résznek!
Szerintem nagyon gáz, hogy ennyire szétcikiztek téged, csak azért, mert szeretnél odafigyelni ezekre a dolgokra is. Érdekes, én is egy citromos sört se mertem meginni, mert jaj, baj lehet...stb, rágörcsöltem, mert már egy éve nem jött a baba. Aztán jött vagy 7-8 hónap pihi, szexeltünk ugyan, de semmi más, rohadtul elegem lett a témából, nem görcsöltem rá, és úgy se jött.
Kérdező, vizsgáltasd ki magad, és ha valóban minden rendben van(nekem egy évig ezt mondták, közbe meg mégse), akkor lazíts kicsit, de ha nincs minden rendben, legalább időben el lehet kezdeni a kezelést.
Off de én egy évig diétéztsm enyhe IR miatt, barátcserje, teák, cseppek stb, aztán elegem lett, mindent abbahagytam, még azt se írtam mikor jött meg, és 2-ra összejött a lányom. Lehet véletlen is, nem mondom, de ez az én tapasztalatom.
Szerintem mindenki azt írta hogy állj pozitívan hozzá, ráérsz fél-egy év után orvoshoz menni.
Az inszemes válaszoló volt indulatos de mondjuk őt meg lehet érteni valahol. Bár akiknek természetesen úton összejön nem tehet arról akinek nem...mi csak úgy álltunk hozzá hogy a kérdező is egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!