Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire figyeljek ha az ovuláción...

Viktória varga mira kérdése:

Mire figyeljek ha az ovuláción túl vagyok és babaprojektben vagyunk? Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Tegnap ma termékeny napjaim vannak!ma ovulációm!kell e vigyáznom olyan mód magamra beágyazódásig,hogy ne emeljek,biciglizzek,test építsek,stb?arra gondolok,hogy esetleg ha ezeket vagy bármi más hasonlót végzek,nem jön létre a beágyazódás?

2017. ápr. 18. 14:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nos ti, ti kedves hozzá szólók,akik le offoljátok az embert,hát köszi!milyen jó dolog az is,mikor figyelitek,hány kérdést írok ki!mindegy is!marha sokat segítettetek!am meg sorry,ha valamit elírtam,de ha helyesen írom ki újra akkor már tuti terhes leszek?viccesek eggyesek,de nem baj!persze akik jó szándékból írtak,nem kifigurázás céljából,nagyon szépen köszönöm!amúgy szebben is meg lehet fogalmazni,valamit,hogy ne gúnyolódásnak vegyem!
2017. ápr. 18. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:

:-D

Ááá,ne írj légyszi privit,mert sírva fetrengek rajta!! Majd fuss neki újra ennek a magyar nyelvtani résznek!

2017. ápr. 18. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:
10# írni bármit írhatnak.. de ha en kivetel vagyok. Meg sztem eleg sokan. Csak kevesen vagyunk,akik bevallják, hogy rávoltak feszülve..:)
2017. ápr. 18. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nagyon gáz, hogy ennyire szétcikiztek téged, csak azért, mert szeretnél odafigyelni ezekre a dolgokra is. Érdekes, én is egy citromos sört se mertem meginni, mert jaj, baj lehet...stb, rágörcsöltem, mert már egy éve nem jött a baba. Aztán jött vagy 7-8 hónap pihi, szexeltünk ugyan, de semmi más, rohadtul elegem lett a témából, nem görcsöltem rá, és úgy se jött.

Kérdező, vizsgáltasd ki magad, és ha valóban minden rendben van(nekem egy évig ezt mondták, közbe meg mégse), akkor lazíts kicsit, de ha nincs minden rendben, legalább időben el lehet kezdeni a kezelést.

2017. ápr. 18. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Off de én egy évig diétéztsm enyhe IR miatt, barátcserje, teák, cseppek stb, aztán elegem lett, mindent abbahagytam, még azt se írtam mikor jött meg, és 2-ra összejött a lányom. Lehet véletlen is, nem mondom, de ez az én tapasztalatom.

Szerintem mindenki azt írta hogy állj pozitívan hozzá, ráérsz fél-egy év után orvoshoz menni.

Az inszemes válaszoló volt indulatos de mondjuk őt meg lehet érteni valahol. Bár akiknek természetesen úton összejön nem tehet arról akinek nem...mi csak úgy álltunk hozzá hogy a kérdező is egészséges.

2017. ápr. 18. 17:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell csinálni egyelőre. A pozi teszt után viszont az ugrándozást és az emelgetést ajánlott abbahagyni.
2017. ápr. 18. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!