Mire figyeljek ha az ovuláción túl vagyok és babaprojektben vagyunk? Bővebben lent?
Nem. Eld az eleted, ne "projektezz" meg gyereket "gyarts", nanem elj egeszsegesen es peteereskor szexelj. Ennyi. Aki a ciklus elso feleben a peteerest szamolgatja hogy hany nap van meg vissza, peteereskor orara szexel, utana a beagyazodasos napokat szamolja, hogy hanyadik dpo-tol tesztelhet, Aztan minden szurast terhestunetnek fog fel, na azoknak szokott meg 8 honap utan is negativ lenni a teszt. Ki kell kapcsolni fejben.
A babahoz egy dolog kell: szexelj ha van erett peted. Semmi tobb. (Persze nyilvan ne drogozz de ezt biztos tudod ;))
Semmit. Csak ha keményen edzel esetleg lazíts, meg esetleg szedj vitamint
Mondjuk E vagy D vitamint stb!:-)
Nekem azt javasolták, hogy az erős, ugrálós sportot hagyjam a ciklus 2. felében, és a nagyon nagy súlyok emelgetését is.
Hozzáteszem, ha tényleg csak annyi kellene, hogy ne görcsöljek rá, meg legyen érett petém, meg szexeljek, akkor már régen lenne gyerekünk, és nem 2 éve próbálkoznánk, orvostól orvosig, hogy mi lehet a baj...
nálunk már inszemináció lesz, és érdekes, volt idő, amikor egyéltalán nem is gondoltunk a dologra, nem görcsöltünk rá, nem jött. Ha van valami gond, akkor nem a lelki tényező fog dönteni, hanem a biológiai!!!
És marhára okos itt mindenki, lehet, hogy a kérdező már régóta próbálkozik, és már nem tud mibe kapaszkodni.
Én is gondoltam már ilyenekre is.
Kérdező, érdemes a nagyon ugrálós, rázkódós sportokat a ciklus 2. felében hanyagolni, főleg, ha progi hiányod is van, mert nő a vetélés kockázata.
Mire figyelj?? Pl.a helyesírásodra.
Hogy hogy tudtok teljesítendő,kipipálandó feladatként szexelni,azt nem tudom,de ha nektek így jó...
A szex es peteeres NYILVAN az egeszseges parokra vonatkozik!!
Aki ugyanis beteg es 2 eve var, az baromira nem lesz nagyonn esellyel terhes attol hogy szex utan nem fut vagy cipekedik..
Aki egeszseges annak bizony CSAK szexelnie kell ovulacio kornyeken. Ha meg nem egeszseges akkor meg orvoshoz fordulni es mutet/gyogyszer/dieta/stb. Azon nem segit a "hat ne sportolj"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!