Pozitív Jós teszt. Lehet Baba?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam az ovulacios teszttel való jostesztelest.Az egyik orvosi oldalon azt olvastam, h ha a 12.ik Dpon egyforma erősségű vagy erősebb a vonal akkor az lehet baba (mert reggeli első vizeletbol a hcg keresztreakcioba lép a teszttel.) Nos nekem az 1es szamozasu a 10ik Dpo a2es a 11ik és a 3as a 12ik Dpo.
Szerintetek lehet baba? 18ikan lenne esedékes a menstruaciom.
2017. ápr. 16. 17:29
31/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hosszan kifejtett választ :) csináltam egy tesztet reggelibol és negatív lett plusz nekem sosem szokott barna lenni de mindegy mert most jött meg úgy tűnik rendesen(pirosan) :(
Kitartást és drukkolok a többieknek :)
2017. ápr. 17. 12:37
32/39 anonim válasza:
Jaj sajnalom.:( irj majd hogy miujsag azert.
33/39 anonim válasza:
Én voltam aki írta hogy én is 18. ra nem várom. hát ma nekem is volt már pár csepp barna holnapra nekem is megjön :( Majd talán legközelebb sikeresek leszünk :(
34/39 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
Szorítok h legközelebb sikerüljön!!!
2017. ápr. 17. 20:24
35/39 anonim válasza:
Sajnalom :( Irtam, hogy a josteszt ertelmetlen dolog.
36/39 anonim válasza:
Sziasztok. Én jós teszteltem, nagyon halványan volt második csík, aztán kövi nap erősebb volt, rá két napra csináltam hcg-t, negatív lett... Aztán teljesen elvoltam keseredve, majd rá két napra megint csináltam, gondolván hogy úgysem lesz pozi. Megcsináltam, vártam a száradást, közben tettem - vettem a fürdőben, rá néztem pár perc múlva és full pozitív lett. Egyszerűen nem hittem a szememnek. Szóval W jós teszt nekem már közölte, amikor a hcg még nem. Szerdán megyek dokihoz, másfél hete kellett volna, hogy megjojjon egyébként, de szerencsére nem jött meg. Azóta is csináltam tesztet és most már piszok erős második csík van. :) mellem fájt, hasam alja "mindjárt meg jön érzés" kb egy hétig, most már csak mell fájdalom és has szurkálás. Sok sikert mindenkinek. Nálunk be vált az lh teszt, mert előtte a napján és utána is együtt voltunk, szigorúan két naponta és én csináltam olyan, hogy falnak támasztottam a lábam, popó alá támasztva párnával és így voltam legalább 20 percig. Talán ez is segített. :)
37/39 anonim válasza:
Egy hónapig használtam, de nem lehetett belőni az LH teszttel a peteérésemet, mindig full fehér maradt. Azt hittem, hogy én vagyok a béna. A 20. napon fájt a hasam, így csináltam egy LH tesztet megint, az nagyon halvány lett, másnap meg már full fehér. Másfél hét múlva a nem várt napján csináltam egy HCG tesztet, ami negatív lett. Elkönyveltem, hogy nekem ebben a hónapban nem volt peteérésem. Ez van, megesik néha, de rá egy hétre sem jött meg. Gondoltam biztos a stressz, de azért csináltam egy 10-es erősségű HCG tesztet, ami pozitív lett. Pislogtam is nagyokat, mert az LH teszt meg nem mutatott semmit egész hónapban. Rá egy hétre a 25-ös is, most hat hetes vagyok. Nagyon úgy fest, hogy közvetlenül mensi után lettem babás, amit az LH teszt természetesen nem mutatott ki, így szerintem is hülyeség a jós tesztelés, csak magadat ringatod hiú ábrándokba.
38/39 anonim válasza:
Veletlen egybeeses, hogy valakinek pozi lett az lh teszt es kozben terhes is volt, mert RITKA. Szoval az lh teszt az nem "josteszt", hanem egy urban legend.
39/39 anonim válasza:
Szerintem meg nem véletlenül hívják jóstesztnek! Nekem bevált. Jókor jó időben teszteltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!