Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív Jós teszt. Lehet Baba?

Pozitív Jós teszt. Lehet Baba?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam az ovulacios teszttel való jostesztelest.Az egyik orvosi oldalon azt olvastam, h ha a 12.ik Dpon egyforma erősségű vagy erősebb a vonal akkor az lehet baba (mert reggeli első vizeletbol a hcg keresztreakcioba lép a teszttel.) Nos nekem az 1es szamozasu a 10ik Dpo a2es a 11ik és a 3as a 12ik Dpo.

Szerintetek lehet baba? 18ikan lenne esedékes a menstruaciom.

[link]

2017. ápr. 16. 17:29
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hosszan kifejtett választ :) csináltam egy tesztet reggelibol és negatív lett plusz nekem sosem szokott barna lenni de mindegy mert most jött meg úgy tűnik rendesen(pirosan) :(

Kitartást és drukkolok a többieknek :)

2017. ápr. 17. 12:37
 32/39 anonim ***** válasza:
Jaj sajnalom.:( irj majd hogy miujsag azert.
2017. ápr. 17. 12:58
 33/39 anonim ***** válasza:
Én voltam aki írta hogy én is 18. ra nem várom. hát ma nekem is volt már pár csepp barna holnapra nekem is megjön :( Majd talán legközelebb sikeresek leszünk :(
2017. ápr. 17. 18:46
 34/39 A kérdező kommentje:

Sajnálom :(

Szorítok h legközelebb sikerüljön!!!

2017. ápr. 17. 20:24
 35/39 anonim ***** válasza:
Sajnalom :( Irtam, hogy a josteszt ertelmetlen dolog.
2017. ápr. 17. 20:27
 36/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én jós teszteltem, nagyon halványan volt második csík, aztán kövi nap erősebb volt, rá két napra csináltam hcg-t, negatív lett... Aztán teljesen elvoltam keseredve, majd rá két napra megint csináltam, gondolván hogy úgysem lesz pozi. Megcsináltam, vártam a száradást, közben tettem - vettem a fürdőben, rá néztem pár perc múlva és full pozitív lett. Egyszerűen nem hittem a szememnek. Szóval W jós teszt nekem már közölte, amikor a hcg még nem. Szerdán megyek dokihoz, másfél hete kellett volna, hogy megjojjon egyébként, de szerencsére nem jött meg. Azóta is csináltam tesztet és most már piszok erős második csík van. :) mellem fájt, hasam alja "mindjárt meg jön érzés" kb egy hétig, most már csak mell fájdalom és has szurkálás. Sok sikert mindenkinek. Nálunk be vált az lh teszt, mert előtte a napján és utána is együtt voltunk, szigorúan két naponta és én csináltam olyan, hogy falnak támasztottam a lábam, popó alá támasztva párnával és így voltam legalább 20 percig. Talán ez is segített. :)
2017. ápr. 17. 22:25
 37/39 anonim ***** válasza:
Egy hónapig használtam, de nem lehetett belőni az LH teszttel a peteérésemet, mindig full fehér maradt. Azt hittem, hogy én vagyok a béna. A 20. napon fájt a hasam, így csináltam egy LH tesztet megint, az nagyon halvány lett, másnap meg már full fehér. Másfél hét múlva a nem várt napján csináltam egy HCG tesztet, ami negatív lett. Elkönyveltem, hogy nekem ebben a hónapban nem volt peteérésem. Ez van, megesik néha, de rá egy hétre sem jött meg. Gondoltam biztos a stressz, de azért csináltam egy 10-es erősségű HCG tesztet, ami pozitív lett. Pislogtam is nagyokat, mert az LH teszt meg nem mutatott semmit egész hónapban. Rá egy hétre a 25-ös is, most hat hetes vagyok. Nagyon úgy fest, hogy közvetlenül mensi után lettem babás, amit az LH teszt természetesen nem mutatott ki, így szerintem is hülyeség a jós tesztelés, csak magadat ringatod hiú ábrándokba.
2017. ápr. 18. 09:19
 38/39 anonim ***** válasza:
Veletlen egybeeses, hogy valakinek pozi lett az lh teszt es kozben terhes is volt, mert RITKA. Szoval az lh teszt az nem "josteszt", hanem egy urban legend.
2017. ápr. 18. 09:29
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem véletlenül hívják jóstesztnek! Nekem bevált. Jókor jó időben teszteltem. :)
2017. ápr. 18. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!