Pozitív teszt után negatív?
Lehet, hogy nem volt eleg koncentralt a vizelet (tobbet ittal elotte, elotte levo nap,stb.), nem volt eleg reagens a tesztben, stb.
Miert kell huszonhat tesztet csinalni? En egyetlenegyet csinaltam, baromi halvany volt, es ennyi. Az terhesseg es kesz. Ha meg elmegy, elmegy, nem befolyasolja hogy hanyat csinalok! Volt itt egy lany, irta (tobb kerdesben is), hogy az egyik napi tesztje negativ lett. Rohant a dokihoz..hat minden rendben volt. Dobogott is az embrio szive. Felesleges naponta tesztelgetni!
Amikor en is naponta tesztelgettem mint a veszett (elozo teherbeesesemnel), aznap kezdtem el verezni amikor mar a legerosebb volt a csik. El is veteltem aznap ejjel. Nem a tesztek miatt marad meg vagy megy el a magzat.
Ha nem jon meg, es van mar ot pozitiv tesztet, az jot jelent. Menj el orvoshoz.
Sajnos szüléa után elveszítettük a babánkat, így a második terhességet nagyon türelmetlenül várom... :(
Lehet ez kémiai terhesség?
Teszteltem délután is egyet, ez lett az eredménye. Vélemények? Segítsetek...
Köszönöm a válaszod!
Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot az orvosomtól, erre a hétre már nem volt hely, utána ünnepek miatt zárva a klinika. Még pénteken bejelentkeztem, amiatt mert a tesztek negatívak voltak és nem jött meg. Azóta lettek a halvány pozi tesztek. Reménykedek, hogy addig erősödni fog a második csík és már látunk petezsákot vagy esetleg dobogó szívecskét is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!